Política

Sense sorpreses al sud de la Marina Alta

Ajuntament de Benissa
Ajuntament de Benissa

A Benissa els huit representants populars han votat a favor del seu candidat, Juan Bautista Roselló, abstenint-se els regidors dels altres partits polítics, PSPV-PSOE, CIBE, BLOC i PSD. Aquests partits han votat, i com era d’esperar, els seus candidats, menys Paco Montagut, únic representant del PSD a l’Ajuntament de Benissa, que també s’ha abstingut quan li ha tocat el torn de votar-se a ell mateix comentant que havia de ser batle el més votat.

Per la seua banda a Calp, i com ja es va avançar aquests últims dies, Cesar Sánchez ha estat triat batle de la vila del Penyal comptant amb el suport de 15 regidors electes dels 21 que té l’Ajuntament calpí. En votació secreta, a diferència de Benissa on cada regidor votava en veu alta, els 10 representants del PP, 3 d’Alternativa Popular per Calp (partit creat per l’exregidor i batle del PP, Javier Morató), i 2 de Calp Independents-Els Verds li han donat el sí a Sánchez, mentre els socialistes han votat el seu candidat, Luis Serna, i l’únic representant de Gent de Calp, Pedro Jaime Fernández, a votat en blanc.

Dos plens de constitució de les noves corporacions que han tingut lloc a les 11 del matí mentre que a Teulada-Moraira ho farà a les cinc de la vesprada. Una sessió que, igual que les anteriors, no presenta sorpreses i tornarà a tindre com a batle el popular Antoni Joan Bertomeu en aconseguir el PP majoria absoluta a les eleccions locals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?