Política

Ricardo Costa comenta a Benissa que “La generació que viu amb Zapatero viurà pitjor que els nostres pares”

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari Grupo Noticias el 29 de maig de 2009:

El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Ricardo Costa, ha advertit hui que “la generació que viu amb Zapatero viurà pitjor que la dels nostres pares”.

Costa s’ha pronunciat en aquests termes durant el míting que s’ha celebrat amb motiu de les eleccions europees a Benissa, en el qual també han participat el sotssecretari d’Organització, David Serra, el vicepresident econòmic Gerardo Camps, i la candidata al Parlament Europeu, Eva Ortiz.

Així mateix, ha lamentat que “mentre a Espanya hi ha més de 4 milions d’aturats, uns altres es dediquen a reformar les lleis perquè el Govern done subvencions a empreses on treballen familiars de vicepresidents del Govern” en al·lusió a les últims informacions aparegudes sobre el vicepresident socialista del Govern, Manuel Chaves.

De la mateixa manera, ha destacat que “el Govern de Francisco Camps destina 8 de cada 10 euros a polítiques socials, per la qual cosa que és el més social” al mateix temps que ha lamentat que els socialistes “tinguen la cara dura de dir que el PP posarà en perill les pensions quan en realitat el que posa en perill Zapatero són el futur dels més de quatre milions d’aturats”.

A més, Costa ha comentat que “el Govern del Partit Popular de José María Aznar va ser el més social de la història ja que va crear cinc milions de llocs de treball”.

En aquest punt, el dirigent dels populars valencians ha assegurat que “mentre nosaltres parlem de finançament, ells de la píndola del dia després; mentre nosaltres fem propostes en matèria econòmica, ells parlen d’avortament i eutanàsia”.

Ricardo Costa s’ha preguntat, pel que fa a aquest tema, “per què els socialistes s’obstinen a parlar de mort quan el futur és la vida, que és el que defensa el Partit Popular”.

“No només ens juguem que guanye el PP amb Mayor Oreja al capdavant a Europa, sinó que és el moment per a exigir que hi hagen eleccions generals i que si el PP ganya es presente la moció de censura per a dir-li a Zapatero que se’n vaja a sa casa”, ha afirmat.

El secretari general del PPCV ha indicat que “hui a Espanya tenim més de quatre milions d’aturats, un milió de famílies on tots els seus membres estan sense treball i l’Espanya de Zapatero és la de la recessió, per això és necessari que el Partit Popular guanye perquè a la Comunitat Valenciana i Espanya torne l’esperança i la il·lusió als més de quatre milions d’aturats”.

En aquest sentit, el dirigent popular ha dit que “tenim el millor president autonòmic de la història que és Francisco Camps” i que els socialistes tenen “enveja”. Així, ha assenyalat que “ja sabem quin tipus de campanya va a fer cadascú, perquè mentre el PSOE es dedica a insultar i a contar mentides, ens dediquem a fer política, perquè el que vol el ciutadà és això i no l’insult, per això nosaltres ens dediquem a fer economia i polítiques socials”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?