Política

Reunió per a un possible pacte a tres bandes

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 9 de juny de 2007:

El peix està pràcticament venut i ja hi ha reaccions a les declaracions del líder del PSD de Benissa, Paco Montagut. El socialdemòcrata demanava que s’assegueren nacionalistes i socialistes per a establir condicions i marcar les regles del joc d’un hipotètic pacte a tres bandes per a desbancar de l’ajuntament a Roselló (PP).

Per al PSPV un acord entre les tres forces polítiques només és possible mitjançant una negociació en què, a partir dels seus tres programes electorals, s’arriben a acords per a un projecte consensuat de govern progressista.

Vicent Cabrera, número u dels socialistes benissers, va confirmar que convocarà una reunió perquè ell, Montagut i Jaume Ortolà del CIBE-Bloc debaten possibles acords. A pesar d’això, el PSPV entén que per a atendre la petició de Montagut és necessari que, faça “públiques les seues condicions d’un possible pacte de progrés, ja que qualsevol negociació política que afecte els interessos dels veïns de Benissa ha de ser pública, transparent i democràtica i, per tant, només així es podrà impulsar una negociació”.

Per al CIBE-Bloc no té cap sentit que primer es posen d’acord els independents-nacionalistes i socialistes, si el PSD no entra en aquestes rondes de converses. Per al CIBE-Bloc d’Ortolà “Paco Montagut ha demostrat amb les seues paraules poca voluntat de diàleg”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?