Política

Reunió per a la creació del col·lectiu Bloc Nacionalista Valencià de Benissa

El divendres 14 d’octubre es farà la primera reunió informativa per a crear el col·lectiu Bloc Nacionalista Valencià a Benissa. El lloc de trobada és a l’Arxiu Històric, a les 20.30 hores. La convocatòria dels nacionalistes s’ha fet per internet, a través del correu electrònic, i està adreçada a totes aquelles persones compromeses amb el País Valencià i amb el poble. Els dos convocants, Jaume Ortolà i Xavier Tro, comenten que “des de sempre hem sentit aquesta necessitat i ara creiem que el moment dels dubtes i les vacil·lacions ha passat”.

Ortolà i Tro justifiquen la creació del BLOC per “la profunda insatisfacció que ens provoca la vida política benissera i valenciana en general, amb totes les seues misèries”. “No podem”, afegeixen, “i no volem restar impassibles davant la degradació continuada del nostre territori, de la nostra cultura i de la nostra llengua, i de les hipoteques que l’actual generació de governants, des dels partits majoritaris, està creant sobre la nostra economia i el nostre futur”. Segons la seua opinió, el BLOC esdevindrà un “instrument útil i necessari” per a influir de manera decisiva en el futur de Benissa i del poble valencià.

En les darreres eleccions municipals es va signar un pacte de col·laboració entre Ciutadans Independents de Benissa (CIBE) i el BLOC. De fet, els dos partits van acudir coaligats als comicis i van obtindre una representació de tres regidors: Isidor Mollà, Xavier Tro i David Ivars. Ara es pretén crear el col·lectiu nacionalista a Benissa i treballar de cara a les eleccions de 2007.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?