Política

Repartides les delegacions entre els 8 regidors del nou govern de Benissa

Regidors del nou executiu de Benissa
Regidors del nou executiu de Benissa

Benissa ja ha donat a conèixer com es reparteixen les delegacions de govern entre els diferents regidors que des del dimarts per la nit conformen el nou executiu del municipi. Anit va haver reunió per a perfilar les responsabilitats de cada regidor. I aquest matí està previst que el batle, Abel Cardona, signe el decret d’alcaldia en el qual s’estableix el repartiment de delegacions i l’organització de la gestió municipal.

Repartiment que queda de la següent manera: Abel Cardona, batle de la localitat, gestionarà Recursos Humans, Seguretat Ciutadana, Emergències i Benissa Impuls.

Belén Ivars, també de Reiniciem, s’encarregarà dels departaments d’Igualtat, Modernització de l’administració, Noves Tecnologies, Participació, Transparència, i Règim Intern.

El seu company de grup, Fernando López Corsi, es responsabilitzarà d’Hisenda, Inversions i Contractacions, Promoció Econòmica, Residents Estrangers i Turisme.

El número 1 del PSPV-PSOE, Manuel Juan, portaveu de l’executiu, serà el regidor de Cultura i Educació, Acció Social, OAC, Zona Costanera, i Urbanisme.

La també socialista Carol Ivars, portarà les àrees de Joventut, Tercera Edat, Comerç, Sanitat, i Centre d’Excel·lència.

Mentre que el seu company de grup, Domènec Miralles, gestionarà Festes, Agricultura i Ramaderia, Zona Rural, OMIC, Inventari de Béns i Responsabilitat Civil.

El portaveu de Compromís, Xavi Tro, s’encarregarà de gestionar CREAMA, Creació d’Ocupació, Cicle Hídric, Obres i Serveis, Normalització Lingüística, Patrimoni Històric i Esports.

I la seua companya de grup, Mari Carme Ronda, serà regidora d’Estratègia Territorial Urbana, Mobiliari Urbà, Justícia, Cementeri, Medi ambient, Documentació i Espais Culturals.

Cal recordar que l’organització de l’ajuntament s’ha dividit en tres grans àrees de treball. Una primera, Organització, que engloba entre d’altres els Departaments Hisenda, Recursos Humans, Benissa Impuls, Turisme, Noves Tecnologies i Promoció econòmica. La segona àrea agrupa els serveis municipals, tals com Seguretat, Emergències, Contractació, Cicle Hídric, Patrimoni. I la tercera àrea, Ciutadania, inclou, OMIC, Comerç, Festes, Joventut, Sanitat, Acció Social, Educació o Esports. Cadascuna d’aquestes àrees estarà coordinada per un regidor.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 13 de gener de 2017 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?