Política

Reiniciem Benissa supera les 800 signatures per a presentar-se a les eleccions

Presentació a la Junta Electoral de la candidatura de Reiniciem Benissa
Presentació a la Junta Electoral de la candidatura de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa ha aconseguit en menys de 20 dies, més de 800 avals per poder presentar-se a les pròximes eleccions municipals com una Agrupació d’Electores i Electors.

En concret, 823 veïns i veïnes de Benissa han firmat perque Reiniciem, al govern de Benissa des de 2017, puga presentar-se novament als comicis de Maig.

La llei electoral, marca que les Plataformes veïnals com Reiniciem, que no són partits polítics, han d’arreplegar un número de signatures per a poder presentar-se als comicis que varia en funció de la població del municipi. En el cas de Benissa, la quantitat exigida son un mínim de 500 signatures.

Aquesta arreplegada ja es va tindre que fer al 2015, aconseguint més de 700 signatures. Per tant, la xifra de 2019, no només supera el minim legal, sinó que també inclús l’aconseguit fa 4 anys (700 i escaig).

Aquest recolzament veïnal suposa un fort impuls per encarar amb coratge, estima i il·lusió, el pròxim repte electoral del dia 26 de Maig. També demostra que la plataforma, que ostenta l’Alcaldia de Benissa, no només evoluciona sinó que creix.

Tot i la dificultat per tornar a recollir un mínim de 500 avals en un període curt de temps, i sent conscients que el camí més fàcil és presentar-se com a partit polític tradicional, des de Reiniciem es considera que aquesta forma de concorrer encarna més els valors oberts i plurals i contant amb la participació ciutadana.

Gran part de les signatures s’han aconseguit eixint al carrer, al mercat dels dissabtes, on el suport ha estat definitiu, en concret, més de 300 benisseres i benisseres han avalat la presentació de Reiniciem a les eleccions en aquest marc de carrer.

Tot un pols de la vitalitat d’aquest projecte per continuar millorar el nostre poble, que està fent-se realitat des del govern a l’Ajuntament, i que necessita ara d’un ampli suport per seguir endavant amb la màxima potència i progrés als pròxims 4 anys.

En breu, Reiniciem donarà a conèixer la seua llista electoral, una llista que aporta il·lusió i aire fresc però també l’experiència de gestió de l’Alcalde i les dos persones regidores a l’Ajuntament. Un equip humà divers per continuar avançant en la millora del poble de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?