Comunicat

Reiniciem Benissa es constituirà com a partit polític pels entrebancs de la Llei Electoral

Imatge de l'XI Fòrum de Reiniciem Benissa
Imatge de l’XI Fòrum de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa va celebrar el seu XI FÒRUM CIUTADÀ, el 20 de maig, amb una gran assistència de ciutadanes i ciutadans. Fidel al seu compromís de transparència i participació, va exposar els moviments financers i l’estat actual dels comptes.

Tot seguit, es va plantejar quina era la millor opció de futur per a articular la seua plataforma ciutadana, que s’havia presentat a les eleccions locals com una Agrupació d’Electors, però la qual plantejava actualment moltes limitacions de funcionament a nivell legal i polític. Després d’analitzar els greus impediments que l’actual Llei Electoral imposa a les Agrupacions d’Electors, una vegada passades les eleccions, com són la impossibilitat de tindre personalitat jurídica pròpia o obrir un compte bancari a nom de la plataforma ciutadana, es va decidir en votació constituir Reiniciem Benissa com a partit polític. Ara s’iniciaran els tràmits administratius per a formalitzar-se com a partit, entés aquest com a instrument legal per continuar les seues activitats polítiques com a plataforma ciutadana plural, diversa i progressista del poble de Benissa. De fet, en el Fòrum també es va aprovar el nou Manifest Organitzatiu de Reiniciem Benissa, caracteritzat per la seua horitzontalitat democràtica en la presa de decisions, un funcionament basat en àrees de treball i en la participació voluntària de les seues membres.

A més a més, l’alcalde de Benissa, el company Abel Cardona, la regidora Belén Ivars i el regidor Fernando López, van retre compte de la seua tasca com a membres de l’Equip de Govern, així com de les decisions que han anat adoptant en l’exercici del seu càrrec durant els seus primers cinc mesos a l’ajuntament.

Reiniciem Benissa agraeix la participació de totes les benisseres en el seu XI Fórum i en la política de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?