Política

Quatre candidats es presenten a les Primàries de Reiniciem Benissa

Els quatre candidats de Reiniciem Benissa
Els quatre candidats de Reiniciem Benissa

Finalment seran quatre les persones que optaran a encapçalar la iniciativa de Reiniciem Benissa per a les eleccions municipals del mes de maig. Així ho ha donat a conèixer el comité electoral de Reiniciem Benissa una vegada concloguera ahir dilluns el període de reclamacions.

A partir d’ara cada candidat exposarà les seues propostes i serà el vot de tots els benissers i benisseres majors de 16 anys el que decidisca el pròxim dissabte 21 de març qui encapçalarà la llista.

Per a votar, les persones hauran d’inscriure’s prèviament al cens electoral de Reiniciem Benissa mitjançant els formularis que es poden trobar a la Llibreria La Tella o el Bar La Plazoleta, o directament per Internet a www.reiniciembenissa.org/primaries. El dia de les eleccions caldrà portar DNI o certificat d’empadronament. Estes es faran a l’Arxiu Històric (Al costat de la Llotja) en horari de 10.00h a 20.00h.

Els candidats

Abel Cardona Castell

Abel Cardona Castell
Abel Cardona Castell

(Benissa, 1976)
Abel és Graduat en Mestre en Educació Primària per la Universitat d’Alacant i entrenador de Bàsquet de Nivell 2 per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Abel ha fet de la seua passió, el bàsquet, el seu treball. Ha exercit com a entrenador de diferents equips de bàsquet tant de l’Escola Municipal de Bàsquet, el Club Bàsquet Benissa i l’Escola Multiesportiva d’Estiu. També ha sigut ferrer entre els anys 1999-2008.

“Vull ser alcalde del nostre poble perquè pense fermament que les coses es poden fer d’una altra manera, amb la implicació i l’opinió de tota la societat fent un ajuntament més democràtic, transparent i participatiu”.

Vicent Ivars Pérez

Vicent Ivars Pérez
Vicent Ivars Pérez

(Benissa, 1976)
Vicent és un amant del medi ambient, el senderisme, el ioga, la mar i els viatges. Ha viatjat per quasi tota Europa, África, Sud-Amèrica, Àsia i continua enamorat de la Marina Alta i encara més, del seu poble, Benissa.

Vicent és agent mediambiental de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Habitatge des de l’any 2003. També ha treballat com a jardiner, especialista en brigades d’extinció d’incendis forestals i com a encarregat d’obres en el Departament de Medi Ambient de la Exma. Diputació Provincial d’Alacant.

“Vull ser alcalde del meu poble perquè crec que Benissa necessita un canvi, una nova manera de dirigir el poble i apropar-ho alli on les nostres potencialitats, la singular identitat que tenim, la innovació i les ganes de millorar s’unisquen i això es farà possible gràcies a la confiança que doneu a aquest projecte”.

Belén Ivars Ribes

Belén Ivars Ribes
Belén Ivars Ribes

(Benissa, 1986)
Belén és Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Miguel Hernàndez, Màster en Tècniques Ostepàtiques i Màster Màster Experto en Gimnasia abdominal hipopresiva.

Ha treballat com a fisioterapeuta a Benissa, Altea la Vella i França i ara té previst esdevindre emprenedora.

Belén és membre activa de la Societat Lírica i Musical de Benissa i del grup Batedor Teatre. A més, li encanta escriure relats breus.

“Vull ser alcaldessa perquè tinc capacitat, il·lusió i ganes de treballar per a millorar Benissa i fer poble”.

Fernando López Corsi

Fernando López Corsi
Fernando López Corsi

(Mar de Plata, Argentina, 1989)
Fernando és Llicenciat en Dret per la Universitat d’Alacant, estudis que va compaginar amb diferents treballs. Ha assistit també a cursos de Dret Internacional, Igualtat de Gènere i Fenòmens Polítics. El 2014 va treballar a Suïsa per a obrir fronteres i aprendre idiomes.

Fernado és col·laborador habitual de Benissa Digital i Infobenissa i és membre de l’Assemblea de Joves, on ha organitzat esdeveniments com el Festaborigen, festival de música en Valencià.

En este moment es dedica a la redacció de continguts per a webs i blogs.

“Vull ser alcalde perquè Benissa torne a ser un poble de referència. Perquè l’ajuntament siga un punt d’encontre de tots els benissers, un actor social més compromès, donant la veu a la gent del carrer. Vull ser alcalde per tornar amb il·lusió i treball dur tot el que Benissa m’ha donat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?