Política

Les forces del canvi presenten l’Acord de Govern

Abel Cardona,   Manolo Juan i Xavi Tro
Abel Cardona, Manolo Juan i Xavi Tro

Les forces del canvi que integren el nou govern de Benissa (Reiniciem, PSOE i Compromís) han enviat un comunicat als mitjans de comunicació amb el document de l’acord de govern que van signar conjuntament.

En el document figuren els principis d’actuació, l’organització de l’ajuntament en tres grans àrees en les quals s’englobaran les distintes regidories, i les primeres mesures de govern, entre d’altres.

Entre el recull d’aquestes primeres mesures es troben iniciatives com l’elaboració d’uns pressupostos participatius reals, la creació d’un consell de la infància i la joventut, la finalització de la redacció del Pla General, i el desenvolupament d’accions per a afavorir la mobilitat al poble.

En el comunicat, el nou govern de Benissa indica que: “Fruit de les productives reunions esdevingudes els últims dies entre els partits del canvi (Reiniciem Benissa, PSPV-PSOE i Compromís), i també de moltes propostes semblants i compartides que ja contemplen els nostres programes electorals, volem presentar les línies mestres del que serà el nou rumb de la corporació municipal. Uns punts que destaquen per apropar-se més a les necessitats reals de les veïnes i veïns de Benissa, a curt i mitjà termini.

Perquè els nostres grans projectes són els que s’ocupen de construir un millor futur per a totes i tots, amb iniciatives més socials, més participatives i més properes. Junts, anirem endavant per una Benissa oberta, dinàmica i que pose en valor tot lo bo que té este poble i també els que l’habitem. Que és molt.”

Podeu consultar ací el document complet de l’acord de govern.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?