Política

Juan Bautista Roselló serà el diputat provincial del Partit Popular per la comarca

Juan Bautista Roselló recull l'acta de diputat provincial
Juan Bautista Roselló recull l’acta de diputat provincial

Juan Bautista Roselló, exbatle de Benissa i regidor de Ràfol d’Almúnia, serà el diputat provincial del Partit Popular per la Marina Alta. El comitè executiu del PP de la província d’Alacant va aprovar ahir per unanimitat les candidatures en totes les circumscripcions. En el cas de la comarca, ha sigut escollit Roselló i com a suplents tindrà a María Pilar Cabrera, de Calp; María Teresa Signes, de Gata de Gorgos; Álex Hernández, d’Ondara; i José Juan Reus, de Llíber.

Roselló, que ja va ser diputat provincial entre 2007 i 2105, va destacar ahir que “per a mi és un gran honor representar una comarca que conec tan bé” tant per la seua experiència en el càrrec com per la seua tasca com a assessor del president de la Diputació, el calpí César Sánchez, en la passada legislatura. Segons va explicar, la seua intenció és que la Marina Alta tinga un pes important i “lluitaré perquè els seus pobles compten amb una gran representació”.

Així mateix, va posar l’accent en les importants inversions realitzades per l’anterior corporació provincial en matèria hídrica per a millorar les infraestructures i els recursos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?