Política

Juan Bautista Roselló li desitja sort a Kringe, la nova batlessa de Dénia

Els batles del PP dels pobles més importants de la Marina Alta van tancar files al voltant del pacte de govern que els populars han subscrit a Dénia amb un trànsfuga i altres tres partits.

No obstant això, es van poder constatar alguns matisos en les diferents declaracions al voltant de l’ascens a l’Ajuntament d’Ana Kringe. “Subscric íntegrament les declaracions que pel que fa a aquest tema ha realitzat el secretari regional del PP, Ricardo Costa”, va manifestar el batle de Teulada i diputat autonòmic José Ciscar. Costa va assegurar el dilluns que la Comissió contra el transfuguisme estava tractant el tema per a definir el cas de Dénia com una “situació complexa” i va recordar que en escenaris semblants com al Puig, el PP havia suspés de militància els seus regidors després d’aconseguir l’Ajuntament amb un trànsfuga del PSPV.

El ple de la moció de censura de Dénia va poder resultar incòmode per a molts regidors i batles del PP de la comarca, alineats amb el president Francisco Camps i allunyats de l’aura que emet la Diputació, feu dels últims calius del zaplanisme que s’ha dedicat a reactivar Ana Kringe amb el seu ascens al poder. El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va explicar davant la situació generada en la capital comarcal que “cada poble té la seua pròpia idiosincràsia i viu la realitat que viu”. Després de desitjar-li a Ana Kringe molta sort davant el repte de ser batlessa, Roselló va carregar contra els socialistes. “El PSPV té una doble vara de mesurar, en mantindre pactes amb trànsfugues a Elx i Silla. Ací, a Benissa, en el passat mandat es van valdre de la trànsfuga popular Josefa del Valle per a paralitzar moltes accions de govern”.

Per la seua banda, l’exbatle de Calp i portaveu del PP a l’Ajuntament, Javier Morató va augurar un futur gloriós per a Dénia. Amb Kringe “té les portes obertes de la Generalitat Valenciana i la Diputació i es notarà molt a la ciutat”. Morató va dir després de la moció de censura que “comprén que és molt dur perdre l’Ajuntament, però no entenc el motiu pel qual l’exbatlessa socialista ha mantingut el càrrec del gerent d’urbanisme”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?