Política

Isidor Mollà durà les regidories del Pla General, Benissa Impuls i Zona Costanera i serà 1r Tinent d’Alcalde

Isidor Mollà
Isidor Mollà

El batle de Benissa, Arturo Poquet, ha signat hui dimecres el repartiment de delegacions entre els diferents regidors. Entre aquestes cal destacar les que gestionarà Isidor Mollà, del CIBE, regidor que amb el seu vot particular va permetre la tornada del Partit Popular a la batlia. Mollà estarà al capdavant de Benissa Impuls, la Regidoria de Zona Costanera i la d’Estratègia Territorial i Urbana, regidoria aquesta última que en la passada legislatura va ser l’encarregada d’intentar aconseguir la redacció d’un nou Pla General.

El cap de llista del CIBE serà també 1r Tinent d’Alcalde i formarà part de la Junta de Govern Local, junt amb cinc membres del Partit Popular (Arturo Poquet, Joaquin Carlos Nadal, Isabel Bou, Lorena Ivars i Adrian Ivars).

Arturo Poquet ha reservat per a ell mateix les àrees d’Urbanisme, Obres i Serveis, Medi Ambient, Cicle Hídric i Inversions, repartint-se les delegacions de les àrees restants de la següent manera:

  • Joaquin Carlos Nadal Muñoz: Seguretat Ciutadana. Festes. Emergències. Protecció Civil. Relacions Internacionals e integració.
  • Isabel de la Natividad Bou Ivars: Sanitat. Creació d’ocupació. CREAMA. Promoció Econòmica. Comerç.
  • Rosa Lucia Pino Garcia: Cultura i participació ciutadana. Gent gran. Teixit associatiu. Documentació i Espais culturals.
  • Adrian Cabrera Gonzalez: Esports. Educació i EPA. Contractació. Transparència. Responsabilitat Civil.
  • Lorena Ivars Santacreu: Acció Social. Joventut i infantesa. Igualtat. Normalització lingüística. Serveis jurídics. Protecció Animal.
  • Jorge Ivars Hinojo: Àrea de Presidència. Turisme. Noves tecnologies. Recursos Humans. OAC. OMIC. Modernització de l’Administració. Projectes Europeus. Centre d’Excel·lència.
  • Adrian Ivars Pastor: Hisenda. Regim Intern. Inventari de bens i patrimoni. Agricultura i Ramaderia. Zona rural. Cementeri.
  • Isidor Mollà Carrió: Benissa Impuls. Estratègia territorial i urbana. Zona costanera.

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?