Inici » Notícies » Política

Isabel Bonig visita Benissa

20 d'octubre de 2020 No hi ha comentaris
Isabel Bonig signa al llibre d'honor de l'Ajuntament de Benissa

Isabel Bonig signa al llibre d’honor de l’Ajuntament

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valencia, Isabel Bonig, va visitar ahir Benissa juntament amb el diputat autonòmic i exbatle de Teulada José Císcar. La comitiva, que es va desplaçar primer a Calp, va mantindre un encontre amb la batllessa Ana Sala i representants de l’Associació d’Hostalers i Comerciants. Posteriorment van estar presents a Benissa on van visitar el centre històric i després Bonig va signar al llibre d’honor de l’ajuntament.

Bonig va aprofitar per a indicar que “és el moment d’eliminar la despesa supèrflua i que el pocs diners que hi ha es destinen per al que és realment important en aquests moments que és l’alarma sanitària i la reactivació econòmica”.

Isabel Bonig visita Benissa

Isabel Bonig visita Benissa

Per últim, Bonig va mostrar el seu rebuig a la reversió de l’Hospital de Torrevella, que es troba en una situació semblant a la de Dénia, però on la concessió de l’empresa privada que gestiona el centre acaba en 2021. La presidenta del PPCV va indicar que “En aquests moments de pandèmia, quan totes les dades comencen a ser preocupants, no podem amb la reversió de l’Hospital de Torrevella sotmetre a un estrés emocional, laboral i d’inseguritat jurídica a 1.400 professionals sanitaris en una de les comarques més poblades. Hem de remar en la mateixa direcció. Ara no és el moment d’aplicar el sectarisme i la ideologia per damunt de la salut dels ciutadanos”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/