Política

Gema Amor impulsa el CDL a la comarca de la Marina Alta

La regidora Mari Martinez i Gema Amor
La regidora Mari Martinez i Gema Amor

El Centre Democràtic Liberal (CDL) de Gema Amor ha trobat a la Marina Alta, una comarca en la qual a cada cita electoral sorgeixen com a xampinyons grups independents, un terreny propici per a créixer. És un avantatge no tindre prejudicis ideològics. Ahir, en l’acte de constitució del CDL a la Marina Alta, van coincidir una desencantada del PP com és Gema Amor i el trànsfuga socialista Juan Collado, qui en l’anterior mandat li va donar la batlia de Dénia a la popular Ana Kringe. Els liberals han recollit les restes del PSD -els regidors de Dénia Mari Martínez i de Benissa Paco Montagut s’han sumat al projecte- i volen convèncer als nombrosos regidors independents de la comarca.

La pròpia Gema Amor va criticar ahir que els dos grans partits han generat entre els ciutadans “descrèdit i vergonya”. Va dir que “és el moment de trencar el bipartidisme”.

El president del CDL a Dénia, Sergio Benito, va dir que la ciutadania està “furiosa i indignada” amb “la casta de polítics corruptes que ha arruïnat aquest país”. En clau local, va afirmar que el pacte de PP i Centre Unificat “l’única cosa que ha fet” és pujar els impostos i fer tornar a la ciutat al Pla General de 1972.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?