Política

El PSPV denuncia que encara no s’han aprovat els pressupostos de 2010

El PSPV de Benissa ha alertat sobre les conseqüències que té per al municipi que quasi en el mes de març, l’Ajuntament encara no ha aprovat els pressupostos municipals de 2010.

El portaveu dels socialistes, Vicent Cabrera, va denunciar que l’absència d’aquest important document impedeix saber quins seran les inversions que es faran enguany . Un document, va recordar Cabrera, que hauria d’haver estat redactat abans que concloguera el 2009.

Els socialistes van ratllar la situació de «irregular» i van retraure al PP en l’executiu local, que en lloc de preocupar-se per aquesta qüestió, presten més atenció a com col·locar als seus càrrecs de confiança en l’ajuntament. És més, van criticar que en l’última comissió, l’alcalde, Juan Bautista Roselló, en comptes d’abordar l’aprovació dels pressupostos va plantejar la creació de dos llocs de treball fixos per a un periodista i per a un conductor, que segons va remarcar Cabrera, actualment ocupen sengles càrrecs de confiança.

El líder socialista va insistir que a dia d’avui, l’Ajuntament té 11 càrrecs de confiança, a més dels quatre edils amb dedicació exclusiva, cobrant, va subratllar el regidor, uns 35.000 euros a l’any cadascun, i dos edils més que reben per la seua dedicació parcial, uns 17.000 euros a l’any .

Per als socialistes açò demostra una situació de «desgovern», ja que segons va explicar Cabrera, Benissa té en l’actualitat un executiu local, més preocupat per interessos propis que per les necessitats reals de la població.

El regidor pressuposa que la falta del pressupost també es deu al fet que els nombres no quadren. Cabrera va afirmar que en l’ajuntament «no hi ha diners per a poder mantenir aquesta plantilla de càrrecs de confiança i edils alliberats», ni el treball que genera l’Ajuntament és tan gran com per a disposar de tants regidors amb dedicació i personal de lliure designació.

D’altra banda davant la proposta de CIBE-Bloc, de reduir en un 10% de sou de tots els edils i dels càrrecs de confiança, els socialistes van dir que encara que la idea és bona és insuficient per a solucionar els problemes que pateix Benissa i que es perllonguen, va apuntar Cabrera, des de fa ja 10 anys, el temps en el qual el PP ha ostentat l’alcaldia de la localitat.

Problemes que suposen, entre altres coses, fer una guarderia municipal, un centre per a menors de 18 anys, un pàrquing en la plaça Jaume I que facilite l’expansió del comerç local, un centre de serveis en la zona costanera, ampliar el polígon industrial i incentivar l’execució de la Ronda Nord.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?