Política

El PSOE rebutja l’oferiment de delegacions en el nou govern de Benissa

El grup municipal socialista va informar ahir que ha rebutjat la proposta del batle, Juan Bautista Roselló, d’acceptar delegacions en l’ajuntament. Segons els socialistes, “l’oferiment manca de solidesa en tractar-se de regidories que no permeten desenvolupar quasi cap actuació” a més que “les regidories ofertes no necessiten un regidor amb dedicació exclusiva -oferta que també va realitzar el batle del PP- i el PSOE no vol que aquest cost econòmic siga assumit pels ciutadans de Benissa”.

La possibilitat d’acceptar delegacions ha sigut proposada pels populars durant aquesta setmana al PSOE, a la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc i al PSD.

Però a més del rebuig a l’assumpció de delegacions el grup de Vicent Cabrera també va voler concretar que l’oferiment del batle “té com a únic destinatari el PSD i Paco Montagut que amb la seua abstenció va atorgar l’ajuntament al PP en el passat ple”. D’aquesta manera els socialistes creuen que l’oferta de Juan Bautista Roselló a la resta de grups és “per a justificar una dedicació exclusiva a Montagut”.

Tasca d’oposició

Així les coses, des del PSOE, que compta amb cinc regidors, van manifestar que van a desenvolupar des de la seua condició d’oposició “la tasca que els correspon” així com que “procuraran ja que ens trobem amb un govern en minoria traure endavant les propostes que entenen necessàries per als ciutadans de Benissa”.

Al Cibe-Bloc li ofereixen Cultura i Educació

El batle popular, Juan Bautista Roselló, ha sigut més benèvol amb el CIBE-Bloc i li ha ofert les Regidories d’Educació i Cultura i una apetitosa dedicació exclusiva. El partit està estudiant la proposta, però sembla ser que la rebutjaran.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?