Política

El PSOE de Benissa presenta la seua candidatura a les eleccions municipals

Presentació de la candidatura del PSOE de Benissa
Presentació de la candidatura del PSOE de Benissa

El Partit Socialista de Benissa va presentar el passat divendres dia 17, en un acte per a militants i simpatitzants, la candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. A més del candidat a l’Alcaldia, Manolo Juan, que concorre per primera vegada a unes eleccions, la principal novetat és la presència de les joves Carol Ivars i Maria Marin en la segona i quarta posició de la llista. Els actuals regidors socialistes, Domenec Miralles i Toni Lorente ocupen el tercer i el sisé lloc. El secretari d’organització de l’agrupació socialista de Benissa Pepe Cabrera apareix al número cinc. En el set i el huit trobem també dues dones joves, Rosana Frau i Ana Mª Crespo. En el 17, lloc honorífic reservat moltes vegades a personalitats que volen manifestar el seu recolzament a la candidatura, tanca la llista el reconegut escriptor Bernat Capó.

En el transcurs de l’acte i després del parlament del secretari general, Juan Crespo, agraint la tasca dels regidors socialistas que no repetiran en la llista, va intervindre el candidat a l’Alcaldia, Manolo Juan, qui va compartir amb els assistents la seua aspiració a dirigir un govern municipal que lluite per a corregir la situació de regressió econòmica i social de Benissa produïdes pels anys de polítiques conservadores. Per finalitzar, va animar als militants i simpatitzants socialistas a treballar per guanyar les eleccions municipals a Benissa, manifestant:

“Som l’única alternativa creïble a l’actual govern municipal del PP. La gent d’aquest poble té ganes de canvi, però hem de transmetre la idea d’un canvi protagonitzat pels socialistas. Per això, presentarem als benissers i benisseres un programa ambiciós per a reactivar el nostre poble. Amb l’ajuda de tots podem aconseguir un Ajuntament que regenere Benissa”.

La candidatura completa del PSPV-PSOE de Benissa és la següent:

  1. Manuel Juan Giner
  2. Carol Ivars Arlandis
  3. Domenec Miralles Molines
  4. Maria Marin Iborra
  5. José Cabrera Cabrera
  6. Toni Lorente Ricart
  7. Rosana Frau Llopis
  8. Ana Maria Crespo
  9. Juanjo Gilabert
  10. Félix Donoso Pérez
  11. Josefa Grimalt Ausina
  12. José Luis Vives Crespo
  13. Josefa Aracil Martínez
  14. Ambrosio García Campos
  15. José Jorro Ripoll
  16. Mª Pilar Capó Ivars
  17. Bernat Capó García

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?