Política

El PSD demana al PSOE i CIBE-Bloc que retiren les acusacions contra Montagut per a iniciar el diàleg

La cosa comença a posar-se lletja conforme s’acosta la data decisiva. L’esquerda que existeix en el Partit Socialdemòcrata, el PSOE i la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc es fa més gran amb el pas dels dies i la possibilitat d’un pacte esdevé remota amb les hores. Ahir el candidat a l’Ajuntament pel PSD, Paco Montagut, va comparèixer en roda de premsa amb la finalitat “d’aclarir algunes coses que han anat apareixent durant els últims dies” en relació amb un suposat acord de progrés.

Si la setmana passada el socialdemòcrata demanava que PSOE i CIBE-Bloc signaren per escrit un pacte entre ells de forma prèvia a la negociació d’un pacte, ahir va insistir en el mateix aspecte però a més va exigir a les formacions que dirigeixen Vicent Cabrera i Jaume Ortolà que “rectifiquen les acusacions que sobre la meua persona han llançat durant la campanya”. Així mateix, Paco Montagut també va demanar “la retirada dels contenciosos que s’han interposat”. En cas de no complir-se aquestes premisses el líder del PSD de Benissa va deixar ben clar que “no m’assec a negociar”.

El socialista Vicent Cabrera va anunciar la setmana passada que pretenia celebrar una trobada amb el nacionalista Jaume Ortolà i amb Montagut. En aquest sentit, el socialdemòcrata va confirmar que havia rebut la invitació “però no com ha de ser” pel que va donar a entendre que no assistiria a la trobada a tres bandes.

Amb qui si que s’asseurà aquesta setmana el PSD és amb el Partit Popular de Juan Bautista Roselló i ho farà perquè “no descarte cap opció” a més que “qui menys clar ho té sóc jo”. Pel que fa a aquest tema, Montagut va tornar a exigir “un compromís seriós” a totes les forces polítiques i va condicionar un possible pacte amb el PSOE i CIBE-Bloc al fet que “signen un acord previ els seus huit regidors perquè jo sé que hi ha gent dins dels diferents partits que no vol pactar”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?