Política

El PSD condiciona el pacte amb el PP a que es faça un hospital públic

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 23 de juny de 2007:

El líder dels socialdemòcrates benissers ha reaccionat a les acusacions abocades pel PSPV de Vicent Cabrera en les quals assegurava que l’oferiment de la dedicació exclusiva era una maniobra per a desvirtuar el pacte que existeix entre el PSD i els populars de Juan Bautista Roselló.

Montagut va comentar que des del seu partit han exigit una sèrie de condicions al PP perquè compte amb el seu recolzament en els pròxims quatre anys.

De fet, l’únic regidor socialdemòcrata en l’Ajuntament de Benissa va dir que en la reunió que va mantindre el dijous amb el batle li van demanar una sèrie de projectes que hauria de complir en aquesta legislatura.

En concret, Paco Montagut va condicionar el seu suport al govern local a l’execució de “l’aparcament subterrani en la plaça, un auditori per a Benissa, definir la zona esportiva i un hospital públic per al sud de la comarca que estiguera a Benissa”.

Esperen la resposta del PP

El número u del PSD va corroborar que el batle “va acceptar les nostres propostes i estem esperant un compromís del seu partit perquè aquests projectes es puguen dur endavant a Benissa durant aquests quatre anys”.

A més, Paco Montagut va explicar que des de l’ajuntament li han ofert que s’encarregue de nou de la Regidoria d’Esports. Una proposta que acceptarà ja que porta al voltant de dotze anys “treballant en aquest tema i crec que s’han fet coses molt importants en el món esportiu de Benissa i encara podem fer més”.

Respecte a les declaracions del PSPV on asseguraven que Juan Bautista Roselló anava a oferir a Montagut una dedicació exclusiva per a tindre-lo al seu costat, Montagut va ser contundent i va dir que porta tres legislatures i “mai he tingut cap dedicació exclusiva, vam estar comentant aquest tema però jo li vaig dir primer al batle que havia de complir les nostres condicions per a poder seguir treballant per Benissa”.

“Crec que no seria res de l’altre món tindre una dedicació exclusiva”, va replicar el portaveu del PSD.

Montagut va carregar fort contra la família socialista i els va recomanar que “facen autocrítica del seu partit i que observen el que passa a Senija, que a Calp i Dénia també tindran dedicacions exclusives o que miren el que està passant a Vall de Laguar”. En aquest poble, va dir, el PSPV ha obligat a que dimitira el número dos perquè el secretari comarcal puga anar a la Diputació” ja que no havia eixit com a regidor electe. Igualment, els recorda que “Paco Montagut no és l’enemic del PSPV, crec que és el PP, i és aci on han de fer front”.

Finalment, Montagut va lamentar no haver pogut asseure’s a negociar tant amb el CIBE-Bloc de Jaume Ortolà, com amb el PSOE de Vicent Cabrera en no retirar, diu el socialdemòcrata “les mentides i calúmnies que han abocat sobre la meua persona”.

Fins ara, el batle, Juan Bautista Roselló, no ha donat a conèixer cap de les delegacions amb les quals comptarà la futura corporació. Tot sembla indicar que serà en un ple que se celebrarà la setmana que ve quan es donen a conèixer les responsabilitats del futur govern que dirigisca les regnes de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?