Política

El PP va instal·lar el dissabte un estand al mercat i anuncia que el seu míting serà aquest dimecres 18 de maig

Estand del PP al mercat amb motiu de les eleccions locals de 2011
Estand del PP al mercat

El Partit Popular va instal·lar un estand el dissabte passat al mercat al qual es van acostar nombrosos veïns.

Durant tot el dissabt de matí, els membres de la candidatura del Partit Popular de Benissa, van repartir el programa electoral i articles de merchandising, als ciutadans i ciutadanes de Benissa, que s’acostaven a l’estand que va instal·lar el partit en uns dels carrers centrals on es realitza el mercat de Benissa.

Per a la present campanya, els articles triats pel PP de Benissa, han sigut barrets de palla, els quals van obtindre un gran èxit entre els presents, i un bolígraf, ambdós amb la insígnia del Partit Popular local.

Míting central del Partit Popular de Benissa

El Partit Popular de Benissa té previst celebrar dimecres que ve 18 de maig, el míting central de campanya, que tindrà lloc a les 21.00h en el Centre d’Art Taller d’ Ivars.

L’acte comptarà amb la intervenció de Gerardo Camps, Conseller d’Economia, Hisenda i Ocupació, i vicepresident Segon del Consell; de Federico Trillo, Diputat del Congrés; de David Serra, Diputat dels Corts Valencianes; i finalment amb la intervenció del Candidat a la Batlia, Juan Bautista Roselló Tent.

El Partit Popular de Benissa anima a tot el poble a assistir a este acte, on podran conéixer de primera mà totes les propostes que pretenen posar en marxa en el municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?