Política

El PP de Benissa presenta el seu programa electoral

El Partit Popular de Benissa ha mantingut una trobada amb els mitjans de comunicació en què ha explicat les propostes més destacades del programa electoral que s’ha preparat de cara a les eleccions locals i autonòmiques del 27 de maig.

El candidat a l’Ajuntament, Juan Bautista Roselló, ha subratllat que durant el seu govern s’han realitzat més de 140 actuacions i que la intenció és seguir treballant per a millorar Benissa en tots els aspectes. Per això, des del PP benisser es demana confiança als ciutadans per a portar a terme un total de 100 propostes que estan plasmades en el programa electoral.

Roselló s’ha compromés a solucionar el problema del trànsit mitjançant dues iniciatives: l’execució de la variant a la N-332 i la creació d’un pàrquing subterrani i a solucionar el problema de l’habitatge, oferint més de 100 pisos de protecció oficial.

Destaquen iniciatives encaminades a protegir el medi ambient com crear una patrulla de policia ambiental i elaborar mapes zonals acústics per a lluitar contra aquesta contaminació.

En l’àrea d’educació, cultura i esports, el Partit Popular aposta per construir un nou camp municipal d’esports, un auditori de teatre i música i finançar el transport a la universitat dels joves estudiants de Benissa.

Per als més majors destaca la proposta per a crear una zona recreativa i de salut amb gimnàs, consulta de podologia i fisioteràpia, sala d’informàtica i biblioteca en el Centre Social de Jubilats i Pensionistes.

Aquestes i altres propostes poden ser consultades per qualsevol ciutadà en la pàgina web www.ppbenissa.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?