Política

El PP de Benissa aposta per l’experiència en una candidatura sense cares noves als primers llocs

Presentació de la candidatura del PP a les eleccions de 2011
Presentació de la candidatura del PP a les eleccions de 2011

El Partit Popular de Benissa ha fet pública la seua candidatura per a les eleccions del pròxim 24 de maig, en la qual crida l’atenció l’absència total de cares noves als llocs d’eixida. Els cinc primers llocs estan ocupats per regidors actuals de l’ajuntament, per la qual cosa cal acudir fins al sisè per a trobar la primera de les cares noves.

Es tracta de Francisco Cabrera, que, igual que Francis Esquerdo, que ocupa la setena posició, Adrián Ivars (8é) i Mari Ángeles Crespo (9a). En el número 10 apareix un altre dels actuals regidors populars al consistori, Francesc Xavier Estupiñá.

D’altra banda, no figuren en la candidatura dos de les actuals regidores del PP a l’ajuntament, com Francisca Capó i Raquel Soliveres.

La llista que encapçala l’actual batle, Juan Bautista Roselló, ha sigut aprovada ja pel comitè electoral local del Partit Popular, que destaca “l’experiència, formació, honradesa, responsabilitat i molta il·lusió” de la candidatura. Assenyala el PP que es tracta “d’un grup de persones compromeses, obertes i tolerants, amb l’única voluntat de treballar i aportar el millor de cadascú a la tasca que els uneix i apassiona a tots, que és Benissa”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 18 d’abril de 2015 al diari electrònic LA MARINA PLAZA


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?