Política

El PP de Benissa aposta per governar en minoria i alerta que un tripartit seria un frau

El batle en funcions de Benissa, Juan Bautista Roselló, va valorar ahir la situació en què ha quedat el mapa polític del poble després de les eleccions locals del diumenge passat. Per a Roselló el Partit Popular, com a partit guanyador dels comicis, “ha d’afrontar ara la governabilitat”. Un govern que per al batle del PP no passa en aquests moments per la signatura d’un pacte amb cap altra força política. Els populars han baixat de 9 a 8 regidors i, per tant, han perdut la majoria absoluta. Però per a Juan Bautista Roselló la millor opció és “governar en minoria i arribar a acords puntuals amb altres partits” de tal manera que ara mateix “no contempla cap tipus de pacte”.

No seria una situació nova segons va reconèixer el mateix batle en funcions de Benissa ja que en el primer mandat (1999 a 2003) i a la fi d’aquest que acaba, després de la dimissió de Josefa del Valle, el PP ha governat en minoria.

Quant a la possibilitat d’un acord entre els altres tres partits (PSOE, Ciutadans de Benissa-Bloc i PSD) Juan Bautista Roselló la va qualificar com a “pràcticament impossible” i a més va afegir que “seria un frau absolut per a l’electorat perquè són els partits que menys vots han obtingut” pel que considera que seria “molt negatiu per al poble”.

A més, Roselló va defensar que el govern de Benissa ha d’estar en mans del PP pel resultat que han obtingut els populars en la Diputació i en el Consell, amb folgades victòries.

Campanya de crispació

La pèrdua d’un regidor i de 275 vots respecte a 2003 va ser analitzada pel batle en clau “positiva” ja que “després de huit anys en el govern la gent ha cregut de nou en el nostre projecte”. Així mateix, el líder popular de Benissa va aprofitar l’ocasió per a “lamentar la campanya de crispació i insults que han portat a terme alguns partits de l’oposició” que segons ell es contraposa “a la de defensa de projectes i confiança en el futur” desenvolupada pel PP.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?