Política

El PP allibera el portaveu del Bloc Xavi Tro malgrat no estar en el govern

El nou ambient de col·laboració que el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va voler crear a l’Ajuntament després de la pèrdua de la majoria absoluta en les passades eleccions, contínua estenent-se. El ple de la corporació va aprovar dimecres passat la quarta dedicació exclusiva al regidor del CIBE-Bloc Xavi Tro.

A la Regidoria de Normalització Lingüística se li va sumar fa dos mesos la responsabilitat en Cultura i Patrimoni Històric després de la renúncia del seu company Jaume Ortolà. El ple va aprovar la dedicació exclusiva a Tro, malgrat que els tres regidors del CIBE-Bloc no estan formant part oficialment de l’equip de govern popular. S’afegeix, així, la dedicació a la de Paco Montagut (PSD), i els regidors de Medi ambient i Educació (PP). Només el PSPV es va abstindre en la votació adduint que “els salaris d’una regidoria no poden superar mai el seu pressupost”.

Per la seua banda, el portaveu del PP, José Mª Serna va defensar la proposta per que redundarà “en el benefici del poble”. Serna va recordar que aquest era un pas més en “el govern de concertació que a l’inici de la legislatura sols va rebutjar el PSPV”.

En el torn de precs i preguntes tant els regidors del CIBE-Bloc com els socialistes van sol·licitar al batle benisser la convocatòria “d’una Comissió d’urbanisme especial i d’urgència” per a estudiar la situació del tall dels accessos a la partida Berdica quan s’execute el vial d’entrada al polígon del Polvorí.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?