Política

El Partit Popular es va reunir el divendres amb els empresaris i comerciants

Juan Bautista Roselló i Xavier Estupiñá es reuneixen amb els empresaris abans de les eleccions locals de 2011
Reunió del PP amb els empresaris

El Partit Popular de Benissa, després de suspendre l’acte previst per al passat dia 12, en solidaritat amb les víctimes del terratrèmol ocorregut a Lorca, el divendres per la vesprada va reprendre els actes de la campanya electoral reunint-se amb els empresaris i comerciants de Benissa.

En l’acte van intervindre el candidat a la batlia, Juan Bautista Roselló Tent, i Xavier Estupiñá, el candidat número cinc de la llista dels populars i actual regidor de comerç, que es va encarregar de detallar les principals actuacions realitzades en aquesta última legislatura, en la citada regidoria.

D’altra banda, Juan Bautista, va ser l’encarregat de realitzar un repàs de la situació actual que pateix aquest sector a nivell estatal.

Seguidament va destacar el paper fonamental que exerceixen els empresaris i comerciants en l’actual legislatura, a la nostra localitat.

Finalment, va presentar als assistents un dels punts més importants del programa electoral del PP de Benissa, l’econòmic.

Segons Juan Bautista el principal objectiu que vol complir el Partit Popular en la propera legislatura, és basar-se en una econòmica que genere ocupació, recolzant una economia més competitiva i productiva, fomentant la innovació, la formació i la qualificació en tots els sectors; diversificar l’economia amb la recerca de nous jaciments d’ocupació; consolidar Benissa com a destinació turística especial per la qualitat del seu entorn; incentivar l’ampliació de l’oferta d’allotjament turístic, oferint ajudes per a la rehabilitació d’habitatges en mal estat, …

Una vegada finalitzat l’acte, els assistents van poder gaudir d’un vi d’honor.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?