Política

El col·lectiu del Bloc de Benissa tria en assemblea els delegats al VI Congrés Nacional

Els membres del Bloc de Benissa amb Mònica Oltra
Els membres del Bloc de Benissa amb Mònica Oltra

El col·lectiu del BLOC de Benissa va triar en assemblea els quatre delegats que li corresponen per a assistir al VI Congrés Nacional de la formació nacionalista, que tindrà lloc a València els dies 29 i 30 de setembre. Els delegats elegits foren Jaume Berenguer, Joan Nave, Miquel Pérez i Xavi Tro.

Durant l’assemblea, el secretari local del col·lectiu, Jaume Berenguer, va anar desgranant totes les particularitats d’aquest congrés, que portarà per títol “La força de la democràcia”.

Després de la tria dels quatre delegats que li pertoquen al col·lectiu benisser, l’assemblea local continuarà treballant sobre els documents precongresuals per tal de millorar-los per enfortir el partit i dotar-lo de totes les ferramentes necessàries per continuar creixent i convertir-se en la força majoritària dels valencians. Perquè enfortir el BLOC, es enfortir COMPROMÍS i per tant enfortir el nostre projecte de societat i de país.

En el congrés nacional de finals de setembre, els militants que hagen estat triats com a delegats, participaran de l’aprovació de les ponències polítiques, d’innovació organitzativa i d’estatuts, i de la tria de la nova executiva nacional del BLOC.

En la pàgina web oficial del VI Congrés Nacional http://congresbloc.org es poden trobar tots els documents de debat, el calendari i els terminis de les accions precongressuals. Des del Bloc conviden a visitar-la i si es té qualsevol dubte, a dirigir-se a qualsevol dels militants del col·lectiu del BLOC de Benissa, tant siga en persona, com per e-mail a blocdebenissa@gmail.com o via facebook o twitter, les dos xarxes socials en les quals el col· lectiu nacionalista benisser està present.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?