Política

El candidat del Bloc-Coalició per Europa, Enric Nomdedéu, es reuneix amb “Abusos Urbanístics No”

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda a la web www.blog.ws el 23 de maig de 2009:

El candidat del BLOC-Coalició per Europa, Enric Nomdedéu, s’ha reunit esta vesprada amb els regidors de CIBE-BLOC de Benissa i amb representants de l’associació Abusos Urbanístics No, per apropar-los les propostes urbanístiques que porta la formació nacionalista per a les eleccions europees.

Nomdedéu ha comprovat la gran tasca realitzada per la gent de la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-BLOC i per l’associació que s’ha revoltat contra la destrucció sense sentit del territori. El candidat valencià de Coalició per Europa ha assegurat en aquesta reunió que serà el portaveu en el Parlament Europeu de totes les veus que denuncien la destrucció injustificada del territori i el “monocultiu de la rajola, que ens ha demostrat que és un model productiu amb el qual s’han enriquit quatre i ens ha portat la corrupció i la crisi”.

Nomdedéu ha estat acompanyat per Xavier Tro, Isidoro Mollà i Lisa Svodoba entre d’altres i han conversat amb representants d’Abusos Urbanístics No, entre ells el seu president Charles Svodoba. Des del BLOC es considera molt important conèixer també l’opinió dels residents europeus que viuen al País Valencià i que també es poden sentir identificats com a valencians i, per tant, “estaran representats al parlament europeu pel BLOC”, segons apuntava Nomdedéu.

La ruta alacantina ha continuat a Teulada, on Enric Nomdedéu ha participat a la Trobada d’Escoles en Valencià i ha destacat que des del BLOC es treballa pel reconeixement oficial de la nostra llengua en l’estat i, per tant, també a Europa.

Enllaç
Notícia original i vídeo de Canal 9


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?