Política

El Bloc qualifica d’èxit de participació l’activitat anomenada “Quina Benissa vols?”

Components del Bloc durant l'activitat "Quina Benissa vols?"
Components del Bloc

Un bon nombre de benissers van passar el dissabte passat per la seu del BLOC de Benissa per a explicar i dir com volen que siga el seu municipi. Això ho van fer dins l’activitat: “Quina Benissa vols?”

I és que el BLOC considera que la qualitat de vida dels benissers i benisseres passa per preguntar-los quina Benissa volen per a les generacions actuals i futures. Per això no van dubtar en realitzar la jornada de portes obertes anomenada: “Quina Benissa vols?” que va tindre lloc el passat dissabte 26 de març a la seu del partit, situada al carrer Doctor Vicente Buigues número 3, on els components del BLOC van estar disponibles des de les 10 del matí, fins les 2 de la vesprada, un total de 4 hores i on prop de 150 benissers i benissers van dir la seua opinió.

Una jornada que va consistir en, per una banda, a que les persones participants escolliren entre 8 necessitats i problemes urgents a solucionar, les 3 que consideraven més urgents i a les quals cal buscar solució de manera prioritària. Entre les 8 necessitats es trobaven: la finalització de la variant, la recerca i el foment d’ocupació, la creació d’espais d’oci juvenil, la gestió eficient de subvencions, la creació de transport públic, l’accés a una formació de qualitat, el servei d’escoletes infantils gratuïtes, la millora de la sanitat, la protecció del medi ambient, el foment de les energies renovables, etc. Quedant com a prioritàries en primer lloc la crisi, treball i atur, en segon lloc l’acabament de la variant i d’aquesta manera solucionar els problemes de trànsit de cotxes que té Benissa i en tercer lloc l’estat dels serveis sanitaris al nostre municipi i a la totalitat de la nostra comarca, tot i que la majoria van coincidir que tots els problemes i necessitats exposats eren importants i que també calia buscar-los solució el més aviat possible.

Per altra banda, qualsevol persona va poder comunicar al candidat a la batlia pel BLOC de Benissa Xavi Tro i a la resta de membres de la candidatura, altres propostes i millores, i problemes existents al municipi que cal solucionar, sent aquest debat també molt enriquidor. En eixe sentit, des del BLOC de Benissa es continua defensant que l’exercici polític és la plena dedicació a millorar la qualitat de vida del poble i per això és necessari connectar amb la ciutadania per a treballar colze a colze amb ella i arribar al canvi necessari que tots volem.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?