Política

El Bloc promet un hospital al sud de la comarca si es produeix el canvi a la Generalitat

Els veïns del sud de la comarca -Benissa, Calp i Teulada- no obliden com pel maig de 2004 qui era conseller de Sanitat, Vicente Rambla, va descartar fer un hospital a la zona i construir-ne un, de gestió privada, a Dénia després de comprometre’s abans de les eleccions de 2003. El CIBE-Bloc (Benissa) i el Bloc-Els Verds (Calp) tampoc ho obliden. “Els tres batles del PP van ajupir el cap com a signe de fidelitat partidista”, va lamentar ahir el regidor de Benissa, Xavi Tro.

Per a rescabalar-se d’aquella decisió, el Bloc del sud de la comarca es va comprometre ahir a construir un complex sanitari en la zona si hi ha un canvi polític a la Generalitat Valenciana que implique els nacionalistes. I, si el canvi és només en l’àmbit municipal, “donarem la vara fins que ens escolten i mobilitzarem els veïns perquè defensen el seu dret constitucional a un servei sanitari digne”.

El candidat del Bloc a l’ajuntament de Calp, Ximo Tur, va lamentar ahir que un veí de Calp que patisca algun cas greu “veja disminuïda la seua esperança de vida respecte a un de Dénia perquè triga 50 minuts a arribar a l’hospital comarcal”.

No obstant això, els nacionalistes van lloar el treball del personal sanitari que “fa més del que deu” per a evitar molèsties als malalts. Ximo Tur va assegurar ahir que en els centres de salut “hi ha problemes per a cobrir les baixes laborals perquè ningú vol treballar ací per uns sous ridículs”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?