Política

El Bloc de Benissa triarà la seua primera directiva en què no estarà el regidor Xavi Tro

Membres del Bloc de Benissa
Membres del Bloc de Benissa

El regidor de la Coalició Bloc-Compromís a Benissa, Xavi Tro, va anunciar ahir que centrarà el seu treball en el control de l’equip de govern de Benissa i no formarà part de la primera executiva del partit que es triarà al primer congrés local de la formació el 7 d’octubre.

Segons va destacar, “l’augment exponencial del nombre d’afiliats” en el col·lectiu i la propera convocatòria electoral en què Compromís serà la “veu dels valencians progressistes” en defensa de l’eix mediterrani, la variant de la N-332, el tren Gandia-Dénia, que “només amb els diputats de compromís a Madrid tindran futur”.

Així doncs, com ja ha passat a Dénia, l’estructura municipal se separa de la de partit, i el Bloc a Benissa comptarà amb una executiva formada pel secretari local, secretari d’Organització, secretari de Finances i secretari de relacions amb el Bloc-Jove.

Tro va remarcar que amb aquesta decisió “no pretén acaparar llocs com passa en altres partits” i així treballar pel futur “del nostre municipi des d’una òptica valencianista i progressista”. A més, s’ha marcat com a objectiu la incorporació de tots els benissers al projecte del Bloc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?