Inici » Notícies » Política

El Bloc de Benissa triarà la seua primera directiva en què no estarà el regidor Xavi Tro

1 de setembre de 2011 No hi ha comentaris
Membres del Bloc de Benissa

Membres del Bloc de Benissa

El regidor de la Coalició Bloc-Compromís a Benissa, Xavi Tro, va anunciar ahir que centrarà el seu treball en el control de l’equip de govern de Benissa i no formarà part de la primera executiva del partit que es triarà al primer congrés local de la formació el 7 d’octubre.

Segons va destacar, “l’augment exponencial del nombre d’afiliats” en el col·lectiu i la propera convocatòria electoral en què Compromís serà la “veu dels valencians progressistes” en defensa de l’eix mediterrani, la variant de la N-332, el tren Gandia-Dénia, que “només amb els diputats de compromís a Madrid tindran futur”.

Així doncs, com ja ha passat a Dénia, l’estructura municipal se separa de la de partit, i el Bloc a Benissa comptarà amb una executiva formada pel secretari local, secretari d’Organització, secretari de Finances i secretari de relacions amb el Bloc-Jove.

Tro va remarcar que amb aquesta decisió “no pretén acaparar llocs com passa en altres partits” i així treballar pel futur “del nostre municipi des d’una òptica valencianista i progressista”. A més, s’ha marcat com a objectiu la incorporació de tots els benissers al projecte del Bloc.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/