Inici » Notícies » Política

El Bloc de Benissa es presentarà en solitari a les pròximes municipals

10 de novembre de 2010 No hi ha comentaris
Logotip del Bloc

Logotip del Bloc

El col·lectiu del BLOC de Benissa reunit la passada setmana va decidir en assemblea i per unanimitat de tots els seus militants que es presentarà a la pròxima convocatòria electoral amb llista pròpia. Aquesta convocatòria serà la del pròxim maig del 2011. Aquesta decisió suposa que no es renovarà la coalició electoral CIBE-BLOC que va concórrer a les dos últimes eleccions municipals i que en aquesta legislatura va obtindre tres regidors. En principi dos del BLOC i que després de la dimissió de Jaume Ortolà és van convertir en només un, el nacionalista Xavi Tro. En aquesta assemblea a banda de pendre aquesta decisió que no ha sigut fàcil però que ha estat molt meditada després de la impossibilitat malgrat les reunions que hem tingut a dues bandes d’arribar a un acord preelectoral, els militants nacionalistes van fer un anàlisi sobre els possibles resultats electorals a obtindre i es van mostrar molt optimistes.

En breu la formació nacionalista celebrarà una altra assemblea per a triar la candidata o el candidat que encapçale la llista electoral del Bloc Nacionalista Valencià en les eleccions locals del pròxim any i per a començar a decidir les principals línies polítiques i programàtiques amb les que es presentaran a les citades eleccions. Un programa electoral que esperem construir amb les suggerències i aportacions que des de la societat civil benissera ens faciliten, alhora que el BLOC de Benissa espera incorporar a la candidatura a benisseres i benissers amb ganes de treballar pel seu poble des del valencianisme i el progressisme.

Segons ha declarat el portaveu del BLOC Xavi Tro, aquesta decisió no obeeix a cap pressió externa, ni implica el trencament de relacions entre el BLOC i el CIBE, com a mínim de part nostra, ni la desaparició del grup municipal on ara estem adscrits i amb el que volem complir i treballar el màxim del programa electoral comú amb el que ens van presentar a les eleccions municipals d’aquesta legislatura. El motiu que ha provocat aquesta situació -ha afegit- és bàsicament la necessitat de consolidar un projecte propi i diferenciat com és el del Bloc Nacionalista Valencià a Benissa, així com la necessitat de renovació d’alguns candidats. El nostre partit continuarà treballant amb el CIBE fins al final de la legislatura, si ells volen.

Aquest fet -ha matisat el portaveu nacionalista – no vol dir que ens oblidem de ningú, sinó tot el contrari. Després de les eleccions, i segons els resultats que obtinguem totes les forces es podrà arribar a acords puntuals o a pactes postelectorals amb altres forces de l’espectre progressista. Nosaltres no ens tanquem, tenim la capacitat i la voluntat de parlar i dialogar amb tots. Nosaltres volem mostrar-nos oberts a col·laborar amb més gent que tinga com a objectiu principal fer de Benissa un poble més democràtic i amb més qualitat de vida, des de la nostra visió i forma de fer política valencianista i progressista en la democràcia municipal benissera.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/