Política

El batle denuncia l’assetjament del CIBE i nega la divisió entre els regidors

El batle, Juan Bautista Roselló, ha negat que entre els regidors del seu partit existisca cap tipus de divisió. El batle va criticar durament les declaracions que van realitzar la setmana passada membres de l’agrupació política del CIBE-Bloc, les quals asseguraven que diferents qüestions sobre urbanisme i medi ambient “havien produït dos bàndols entre els regidors del PP”. Segons explicava el portaveu de l’agrupació política de l’oposició, Isidor Mollà, s’havia creat un bàndol, més proper a la dreta, encapçalat pel propi batle, i un altre, més moderat, en què el portaveu, va incloure a regidors com la d’urbanisme Pepa del Valle o el de Medi ambient, Miquel Cabrera.

El batle, va ressaltar que “és increïble que Isidor Mollà -portaveu del CIBE-Bloc-“, estiga intentant intoxicar els ciutadans amb informacions que són totalment falses i que a més posa en boca de persones que no són del seu propi partit”. Roselló va assegurar que aquestes manifestacions “s’allunyen completament de la realitat i l’única cosa que pretenen és perjudicar el funcionament intern del PP”, i va continuar dient que amb aquestes acusacions, “a tot l’equip del PP ens va entrar un atac de riure”.

La demolició del taller dels germans Ivars, la forma en què es va realitzar la ronda nord, l’ampliació del polígon industrial de la Pedrera o el camí que talla la Solana, són les principals qüestions que segons Mollà havien enfrontat els populars. No obstant això, Roselló va explicar que “totes i cadascuna de les decisions que ha pres aquest equip de govern han estat per consens i decisió unànime” i va afegir que l’única pretensió d’aquest grup polític de l’oposició és “acorralar i derrocar” els regidors del PP.

Per la seua banda, el Regidor de medi ambient, Miquel Cabrera, va manifestar que l’objectiu d’aquestes afirmacions és “crear una divisió entre els regidors que en aquests moments no existeix”. A pesar d’això, va explicar que “entre els membres del PP hi ha opinions diferents respecte a alguns temes encara que totes i cadascuna de les decisions s’han pres per consens”. El problema, va assegurar Cabrera, és que el nostre equip “està treballant de categoria” pel que el CIBE-Bloc està intentat “crear una situació de desequilibri entre els membres del govern ja que ni tan sols tenen arguments polítics”.

Aquest consens del que parla tant el batle, com el Regidor de medi ambient va ser confirmat també per la Regidora d’urbanisme, Pepa del Valle, que va constatar que “som un equip de treball en què existeix diàleg a partir del qual s’arriba sempre a una conclusió consensuada”. Encara que, va continuar, “dins d’una igualtat es poden pensar coses diferents”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?