Política

El batle acusa Mollà i la seua esposa d’usar una pòlissa municipal per a pagar una fiança

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va fer públic ahir que l’ajuntament que presideix ha obert un expedient disciplinari contra Isabel Reyero, l’esposa del portaveu de la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-*Bloc, Isidor Mollà, i contra el polític independent per haver utilitzat la pòlissa d’assegurances de l’ajuntament per a afrontar el pagament d’una fiança judicial. El dipòsit, de 12.000 euros -a raó de 6.000 euros cadascun- va ser obligat per la jutgessa del jutjat número 3 de Dénia que instrueix un presumpte delicte de calúmnies de Mollà i Reyero contra el batle, Juan Bautista Roselló, i el llavors secretari José Antonio Banyuls, que va tindre lloc l’any 2002.

D’aquesta manera, el batle del PP va assegurar que Reyero és la funcionària de l’ajuntament que s’encarrega de les pòlisses segons Roselló i que juntament amb Mollà “han utilitzat i aconseguit de forma totalment improcedent i al marge de qualsevol procediment que la companyia asseguradora de l’ajuntament els pagara o dipositara la fiança de 12.000 euros que ells havien de pagar al jutjat”.

En aquest sentit, Juan Bautista Roselló va informar que “l’ajuntament ha presentat una denúncia hui mateix contra aquestes dues persones i per aquests fets davant el Ministeri Fiscal” ja que segons ell poden ser constitutius de frau i malversació de fons públics.

No obstant això, el relat dels fets és molt distint segons el portaveu del CIBE-Bloc, Isidor Mollà, que va explicar que “els funcionaris i els representants polítics comptem amb una pòlissa que pot ser utilitzada per a aquests casos” en referència a la petició de la fiança per l’obertura del judici oral. Pel que fa a aquest tema, l’exbatle va defensar que “és un dret que tenim” i es va mostrar sorprés de “com en cas contrari l’empresa asseguradora haguera acceptat pagar-nos la fiança”.

Intencions

Així les coses, des de la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc van acusar el batle Juan Bautista Roselló de “pretendre que no puguem utilitzar la pòlissa que ens correspon i hàgem de posar els diners de la nostra butxaca”.

Per la seua banda, l’esposa de Mollà, Isabel Reyero, va detallar que “teníem constància de la possibilitat que la pòlissa cobrira aquest tipus de fiança i ens vam posar en contacte amb la companyia”. De fet, l’asseguradora els va informar que sí que tenien aquest dret si bé és la primera vegada que es fa ús d’ella a l’ajuntament benisser. Quant a aquest tema, Reyero va destacar que “ahir mateix pel matí la companyia no tenia cap coneixement que s’haja fet un mal ús de la pòlissa”. A més, la cònjuge de Mollà va afirmar que “jo no sóc l’encarregada de les pòlisses a l’ajuntament” i va lamentar “la persecució que contra mi exerceix el batle”, Juan Bautista Roselló.

Accions

Així mateix Isabel Reyero va anunciar que els advocats estan estudiant la possibilitat que existisquen delictes de calúmnies i injúries en les afirmacions del batle del PP.


Comentaris a la notícia

isabel

Existe una sentencia recaida en el Juzgado nº 1 de Benidorm de lo penal de fecha 17 de diciembre del 2010 que declara la total inocencia de las infundadas acusaciones del Sr Roselló hacia Mollá y su esposa. Esta cuestión por su contenido público debería ser conocida por los vecinos de Benissa .


Voleu deixar un comentari a la notícia?