Política

El batle acusa a regidors del CIBE i del PSOE de tindre cases il·legals

El batle de Benissa i candidat a l’Ajuntament pel partit Popular, Juan Bautista Roselló, va comparèixer ahir davant els mitjans de comunicació amb molt de material sota el braç i amb energia en l’ànim. No era per a menys. El batle va informar que els tribunals han arxivat dues causes que li havien obert.

El jutge de primera instància i instrucció número 1 de Dénia ha acordat el sobreseïment provisional de les presumptes irregularitats en la permuta del Taller d’Ivars i la concessió de cèdules d’habitabilitat en la urbanització Altamira “per entendre que no resulta justificada la perpetració del delicte”. La denúncia va ser interposada pels tres regidors del grup municipal socialista de Benissa davant el Fiscal Anticorrupció i aquest la va remetre als jutjats en veure indicis de cinc possibles delictes.

En segon lloc, el batle també va anunciar que el Fiscal de l’Audiència d’Alacant ha proposat l’arxiu de la denúncia presentada pel Bloc Nacionalista Valencià per la possible il·legalitat de les obres portades a terme en casa del batle.

“Tinc constància que el fiscal en un escrit del 26 d’abril ni tan sols ha admés a tràmit la denúncia i està arxivada”, va dir Roselló.

El batle va apuntar que una vegada que la Conselleria va rebre la documentació “també l’ha arxivada”. Pel que fa a la CHX, el batle va dir que “no se que pinta però estic cansat de dir que les obres no afecten a cap barranc o llit públic” i va explicar que el permís “està sol·licitat i no té cap problema”.

En aquest sentit, el batle del PP va defensar que la seua edificació és legal i que “només s’ha realitzat un enderrocament parcial, d’acord amb les indicacions dels projectes i del tècnic que ha intervingut en l’obra, segons la llicència”. Rosselló va aprofitar l’ocasió per a anunciar que enviarà l’inspector d’obres perquè faça una visita al xalet que l’actual portaveu de Ciutadans de Benissa (CIBE-Bloc), Isidor Mollà, “té en la urbanització Baladrar” i que segons el batle “és il·legal ja que no compleix ni l’altura ni el nombre de plantes que són dues i en té tres”.

Així mateix, Juan Bautista Roselló també va assegurar que el candidat del PSOE, Vicent Cabrera, “està gaudint d’una obra en el Pla de les Vinyes en sòl no urbanitzable, que és de tot menys un cobert agrícola, que és per al que tenia llicència. Allí està realitzant una fonamentació d’amagat, suposadament per a ampliar-lo, que és absolutament il·legal, i té construïts uns murs de formigó adossats a l’edificació principal que no solament no són legals sinó que tampoc té llicència”.

“Embrutar el meu nom”

Després d’explicar els termes de l’arxiu de les denúncies el batle va agafar impuls i va arremetre contra l’oposició. Primer i pel que fa a la permuta del Taller d’Ivars Roselló va declarar que “em dóna pena veure fins on són capaços d’arribar els regidors socialistes de Benissa per a embrutar el meu nom i el de la institució que jo represente amb falsedats i mentides” pel que va anunciar que “ara em correspon denunciar-los a ells i ho vaig a fer perquè presumptament han comés, en aquest cas sí, un delicte d’acusació o denúncia falsa”.

Sobre la denúncia presentada per les obres de sa casa per part del Bloc, Juan Bautista Roselló va acusar al secretari general, Enric Morera, de “presumpte delinqüent” i a més “una persona roïna” perquè “em persegueix, m’acusa injustament, em calumnia i no em coneix, ni he parlat mai amb ell”.

No obstant això, el batle va assegurar que “personatges com el sr. Isidor Mollà i el sr. Xavi Tro són els que estan darrere de tot aquest muntatge i han utilitzat al sr. Morera com una marioneta”. Finalment, Roselló va anunciar també que “al Sr. Morera li vaig a posar una denúncia per acusació o denúncia falsa i pel delicte de calúmnies” per la declaracions aparegudes en Levante d’Alacant que “a més van ser realitzades amb publicitat i mala fe ja que eren coneixedors que la denúncia presentada davant el fiscal havia sigut arxivada”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?