Política

Discurs d’Isidor Mollà al ple d’investidura

Isidor Mollà
Isidor Mollà

Senyores Senyors, el partit al que jo represente, Ciutadans, està constituït per un ampli ventall de sensibilitats, però sobretot per persones que estimen Benissa: persones sensibles amb els drets socials i respectuoses amb les diferències; que aposten per la conservació del paisatge, el patrimoni, i tenen consciència del benestar animal, son defensors de la sostenibilitat en l’ús dels recursos naturals; defensors de la nostra llengua i cultura, entesa com a element de cohesió social, e integradora per a les persones nouvingudes, i per la defensa d’estos valors treballarem en els propers quatre anys.

En Ciutadans volem que, amb nosaltres, el poble participe en les decisions importants, que tots junts impulsem l’associacionisme, que formem una taula de diàleg amb la ciutadania i que no ens oblidem de la veu de les persones que viuen fora del nucli urbà, per fer que tots els ciutadans del nostre poble, puguen tenir un tracte igualitari.

Hem de fer de Benissa un poble de referència, tant el seu nucli urbà com els perifèrics, han de ser acollidors, no sols pels seus propis habitants, sinó també per a les persones que ens visiten. Benissa ha de causar un bon impacte i te que fidelitzar als seus visitants.

Des de la nostra posició, demanem una bona gestió del diners públics, una gestió propera, transparent i que tinga per objectiu vetlar pel be comú. No estem en política per interessos econòmics, com ho demostrarem. Tampoc farem política de favor a canvi un vot, utilitzant els serveis municipals en benefici propi, ja que estos els paguem entre tots, i exigirem la qualitat com a tret d’identitat dels serveis d’atenció als nostres ciutadans i visitants.

Des de l’Ajuntament de Benissa defensarem els interessos dels benissers davant altres administracions. Considerem que en moments de crisis, l’ajuntament ha de ser un motor econòmic del poble potenciant els productes locals, promovent l’ocupació, recolzant projectes autogestionats i oferint uns bons serveis públics.

Respecte a la configuració del nou govern, ja sabeu que al llarg dels últims dies, els grups minoritaris hem estat treballant de valent per propiciar un canvi de govern a Benissa, doncs creiem que era un bon moment per donar-li altre color al govern municipal, però com es de tots conegut, al final, hem trobat a faltar el caràcter dialogant (que és imprescindible en estos casos), en una de les forces promotores del pacte.

Però vull dir-los, que a pesar de la falta de sinceritat, no els guardem rancor, que volem demostrar-los que amb honradesa, bones formes i sense mala fe, es pot també aconseguir moltes coses per als benissers, com així ho demostrarem al llarg d’esta legislatura. També vull recordar-los, que la major grandesa que té la nostra democràcia, són les urnes, i que són elles les que projecten sobre la ciutadania l’eix de transmissió democràtic, davant elles, no hi ha línies roges, ni codis ètics, sinó vots. I quan els vots parlen tenen la força moral necessària que avala a qui els representa.

417 Ciutadans han confiat en nosaltres i ens han posat en aquesta nova Corporació, i és per tots ells, i por tota la resta de benissers, pels que anem a treballar per i per a Benissa, ens anem a implicar durant els pròxims quatre anys amb major il•lusió i motivació que mai, anem a realitzar una oposició amb lleialtat i amb el màxim respecte, anem a treballar amb la màxima dignitat i transparència, i anem a complir amb el màxim rigor les dues principals atribucions que marca la Llei: controlar i fiscalitzar l’actuació del govern.

Vull aprofitar per recordar que, Benissa, poble de tradicions, compta amb una llarga tradició de pactes, nascuts des de el primer ajuntament democràtic, i a llarg d’este període els pactes ha subsistit amb naturalitat i han fet que Benissa fora una ciutat governada i governable. Hui des de ací, els Ciutadans volem oferir un record als nostres antecessors que, amb generositat, tolerància i diàleg han pogut construir la Benissa de la pluralitat, del respecte i la de la tolerància cap al que no pensa com tu.
Ciutadans, estem ací, i volem fer-nos visibles. Hem vingut per a aportar el nostre granit d’arena per a que es puguen aconseguir els grans reptes que Benissa té, i volem tendir la nostra mà tant a la resta de grups de l’oposició com a l’equip de govern, i dir-los a tots dos, que podran comptar amb el nostre suport per dur avant aquells temes que considerem importants per millorar i fer créixer al nostre municipi.

Espere i desige, que els membres de la Corporació presents en el Ple, sapiguem aprofundir i treballar en tot allò que beneficie a Benissa i a la seua ciutadania.
Moltes gràcies


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?