Política

Discurs d’Abel Cardona al ple d’investidura

Els regidors de la nova corporació municipal a Benissa
Els regidors de la nova corporació municipal a Benissa

Juan Bautista Roselló ha sigut envestit batle de Benissa aquest migdia al Taller d’Ivars i afronta així el seu cinqué mandat consecutiu. Roselló va comptar amb el vot dels huits regidors del PP i no ha comptat, per tant, amb el recolzament de la majoria absoluta dels regidors. El batle s’ha mostrat obert al diàleg, en el seu discurs, i disposat a buscar acord puntuals.

La resta de forces polítiques va votar el seu candidat, excepte Isidor Mollà, que es va abstindre.

Mollà ha tirat en falta més diàleg en les negociacions fallides per a formar un pacte que apartara el PP de l’alcaldia. Xavi Tro, de Compromís, ha responsabilitzat directament a Reiniciem pel fracás de la unió de la resta de partits, mentre que Manuel Juan, del PSOE, ha dit que “no ens hem trobat en el pacte però esperem trobar-nos en l’oposició”. Per la seua banda, Abel Cardona, de Reiniciem Benissa, ha indicat que el seu projecte vol obrir els caixons tancats en l’ajuntament i que no volen promoure un canvi de cares sinó un canvi profund de fer les coses.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w_wOqvfvWBY[/youtube]

Abel Cardona Castell
Abel Cardona Castell

Bon dia a totes i a tots.

Encetem hui una nova etapa d’aquest il·lusionant projecte anomenat Reiniciem Benissa. Com cadascuna de les etapes viscudes i les que estan per vindre,
l’actual és intensa i apassionant.

La majoria ja sabeu qui som. Gent del poble, la gent que fa xicotetes accions dia a dia. Gent que ha deixat de costat el seu anonimat i s’ha pronunciat decididament per fer de Benissa un lloc millor.

Som moltes les persones que ens hem unit. I en unir-nos ens hem trobat. Unides hem somiat un futur millor, la Benissa que volem, la Benissa que ve.

Som la veu de la gent que està convençuda que es pot canviar el present amb xicotetes accions, que les coses es poden fer d’una altra manera. I ho som perquè les persones del nostre poble ens ha demostrat que volen parlar i volen ser escoltades.

Som persones que hem decidit fer política, la política que ens agradaria veure, la política que ens demana la nostra gent. Ens sentim enormement responsables de ser els vostres representants. És tot un honor i un gran privilegi. I ho farem tal i com ens ho heu demanat, sempre amb una somriure a la cara i amb l’energia i frescor amb la què sempre hem fet les coses.

Som un cànter nou ple d’aigua que vol refrescar-ho tot. Som un martellet que poc a poc obrirà les portes i caixons que duen anys tancats i tombarà les parets que impedeixen la transparència. Una transparència que permeta traure totes les coses al carrer.

Som la força que defenem a les persones, que creem en la gent que gestiona dia a dia el nostre Ajuntament, els seus treballadors. Som la força que no accepta fer de la polítca una professió, que no contempla els sous astronòmics.

Som la força que buscarà i promourà el consens front a les fórmules matemàtiques. Que anirà a l’Ajuntament amb un poal de pintura per a marcar unes línies roges que defensarem a tota costa. I ho farem perquè la nostra gent ens ho ha demanat. Perquè la participació de la ciutadania no s’acabà el darrer diumenge de maig. La seua veu no s’apagà després de dipositar el vot en una urna.

El canvi és possible. Eixe canvi que la societat ha demanat. Però no és un canvi de cares, ni de sigles, és un canvi molt més gran i ambiciós. En la nostra mà està aconseguir-ho. Qui vulga pujar-se al nostre carro, ací estem.

Salut, alegria i sempre endavant fen poble!

Moltes gràcies!


Comentaris a la notícia

juan

Que coses un discurs sense tirar culpes ......
No com els altres que ea habitual


Voleu deixar un comentari a la notícia?