Inici » Notícies » Política

Dimiteix el secretari del BLOC JOVE, Joan Nave, per discrepàncies amb Xavi Tro

9 de gener de 2015 No hi ha comentaris
Joan Nave,   segon per l'esquerra en la primera fila

Joan Nave, segon per l’esquerra en la primera fila, amb altres membres del Bloc a Benissa

El secretari del Bloc Jove de Benissa, Joan Nave i Perucha, ha presentat la seua dimissió en l’assemblea del col·lectiu que va tindre lloc ahir.

Joan Nave ha al·legat també els seus motius per escrit: ”Després del episodis viscuts al col·lectiu BLOC-Compromís per Benissa per la confrontació entre la majoria dels més joves i l’Executiva, més els pocs respectes que s’han dut a terme per membres de l’Executiva i el candidat a les Eleccions 2015 cap a altres militants, sense anar més lluny la meua posada en dubte per part de Xavi Tro, o l’expulsió (il·legal) i vulneració de drets d’una companya durant els últims dos mesos. Afegint un ambient poc respirable que ha provocat l’eixida de joves (sense contar-me). A tot açò se li suma que el calendari de presentació de candidatures per a cap de llista local no concorda amb el calendari de les normes de les primàries de Compromís (En el cas que l’assemblea haguera triat el candidat està estipulat en el reglament, amb un certs criteris, però l’Executiva local va posar un calendari propi. I si una altra persona s’haguera presentat s’hauria triat per primàries)”.

El secretari del Bloc Jove deixarà també l’executiva comarcal del Bloc Jove i posa el seu càrrec a disposició dels militants menors de 31 anys. Joan Nave recorda que continuarà sent militant amb els mateixos drets que qualsevol altre i esperant que els episodis viscuts no es repetisquen.

Podeu consultar la Carta de dimissió de Joan Nave

Font de la notícia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/