Política

Demòcrates Valencians celebra la seua Junta Directiva a Benissa per a marcar la seua línia estratègica i comptarà amb la participació d’Isidor Mollà

Logo de Demòcrates Valencians
Logo de Demòcrates Valencians

Demòcrates Valencians (DV) celebra aquest diumenge la seua Junta Directiva a Benissa (La Marina Alta). Aquest estament, màxim òrgan entre congressos, serà presidit per Carles Fontestad (regidor a Massalfassar) i comptarà amb la participació d’Isidor Mollà (regidor a Benissa), el sociòleg Eduard Mira, l’exdiputat autonòmic Fermín Artagoitia o els empresaris Càndid Penalba, Vicente Ferrer i Eugeni Senent.

En aquesta jornada de treball està previst tractar el document estratègic on es contempla la proposta de llançar una LLIGA AUTONOMISTA per a conformar una candidatura comuna a Corts Valencianes i Congrés dels Diputats, amb l’única bandera de defensar els interessos de la Comunitat Valenciana. Una candidatura estrictament valenciana per a treballar exclusivament pels objectius del Poble Valencià.

L’organització valencianista i centrista continua així consolidant la seua estructura orgànica i la seua implantació territorial de nord a sud de la Comunitat Valenciana, així com continuar potenciant la coordinació amb diferents forces polítiques municipals i comarcals de perfil moderat, com és el cas a La Vall d’Albaida, La Ribera Alta, Vinaròs o Nules.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?