Inici » Notícies » Política

Demòcrates Valencians celebra la seua Junta Directiva a Benissa per a marcar la seua línia estratègica i comptarà amb la participació d’Isidor Mollà

29 de novembre de 2019 No hi ha comentaris
Logo de Demòcrates Valencians

Logo de Demòcrates Valencians

Demòcrates Valencians (DV) celebra aquest diumenge la seua Junta Directiva a Benissa (La Marina Alta). Aquest estament, màxim òrgan entre congressos, serà presidit per Carles Fontestad (regidor a Massalfassar) i comptarà amb la participació d’Isidor Mollà (regidor a Benissa), el sociòleg Eduard Mira, l’exdiputat autonòmic Fermín Artagoitia o els empresaris Càndid Penalba, Vicente Ferrer i Eugeni Senent.

En aquesta jornada de treball està previst tractar el document estratègic on es contempla la proposta de llançar una LLIGA AUTONOMISTA per a conformar una candidatura comuna a Corts Valencianes i Congrés dels Diputats, amb l’única bandera de defensar els interessos de la Comunitat Valenciana. Una candidatura estrictament valenciana per a treballar exclusivament pels objectius del Poble Valencià.

L’organització valencianista i centrista continua així consolidant la seua estructura orgànica i la seua implantació territorial de nord a sud de la Comunitat Valenciana, així com continuar potenciant la coordinació amb diferents forces polítiques municipals i comarcals de perfil moderat, com és el cas a La Vall d’Albaida, La Ribera Alta, Vinaròs o Nules.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/