Política

C’s obri expedient per a expulsar el regidor díscol

Isidor Mollà
Isidor Mollà

Ciutadans no pensa quedar-se de braços creuats davant la decisió del seu regidor a Benissa, Isidor Mollà (exCDS i exCIBE), de botar-se les instruccions que li van marcar. La formació taronja, després d’escoltar els arguments del regidor, li va dir que havia d’abstindre’s, “en cap cas votar al tripartit i ho ha incomplit”, va recalcar ahir a les portes de l’ajuntament benisser el delegat de grups institucionals per a la Comunitat Valenciana. Per açò, se li obrirà un expedient, va assenyalar el coordinador de la Marina Alta i Baixa, César Martínez. Un procés que conclourà en expulsió, encara que els dos van evitar utilitzar eixa paraula, perquè és “una acte clarament contra els interessos del partit”.

Gimeno va recalcar que C’s no pot romandre “impassible” i que Isidor Mollà era coneixedor de les conseqüències que tindria eixa decisió de desobeir les directrius marcades per la direcció de la formació taronja.

 

Per la seua banda, César Martínez va destacar que des del partit “no hi ha hagut cap tipus de pressió”, sinó que estaven “perplexs” perquè el regidor no els havia comentat que estava en negociacions. Segons va reconèixer, va ser la pròpia formació taronja la que va haver de posar-se en contacte amb ell.

Després d’explicar-los Mollà els seus arguments per a recolzar el canvi de govern, des de la direcció van considerar que els seus raonaments no eren suficients per a votar en eixe sentit.

Així mateix, Martínez va incidir que una decisió d’eixe tipus no se circumscriu només a Benissa sinó que és un acte polític que té repercussions en altres municipis, de cara a l’opinió pública i que els «perjudica».


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?