Comunicat

Comunicat de Podem davant la dimissió de l’alcalde

Logo de Podemos
Logo de Podemos

Dilluns passat 19 de desembre enmig de la tempesta (meteorològica) i per sorpresa ens assabentem per mitjà d’un escarit comunicat de la dimissió de l’Alcalde de Benissa, Juan Bta. Rosello, després de 18 anys d’ostentar l’Alcaldia i solament un any i mig després d’haver demanat la confiança dels seus veïns per a un altre mandat.

Des de PODEM BENISSA li volem desitjar el millor en la seva vida personal, en el polític és obvi que no compartim el balanç que fa de la seva gestió i la considerem molt negativa per al poble de Benissa, per no repetir-nos compartim en línies generals les crítiques que ja s’han fet públiques per part dels Partits de l’oposició, però més enllà d’analitzar el passat a nosaltres ens interessa que va a passar en el futur.

Podem Benissa ja vàrem manifestar després de les últimes eleccions municipals la nostra aposta perquè es produís un canvi a l’Ajuntament, per obrir les finestres i que entrés aire nou després de tants anys de Govern del PP, i que Benissa fos part del canvi que s’havia produït tant al Govern Valencià com en molts Ajuntaments del País Valencià, lamentablement no va poder ser i la falta d’acord dels partits que havien apostat per un canvi, ens porta a un Govern del PP en minoria.

L’any i mig que portem des de les passades eleccions hem observat que l’oposició ha estat capaç de posar-se d’acord en molts temes millorant algunes qüestions en referència a la transparència i participació, no obstant això amb una legislació local que atorga molt poder de decisió a l’Alcalde, el PP ha continuat portant l’adreça de l’Ajuntament a la seva manera, sense projecte de poble per al futur.

Després de la dimissió (o fugida) del Sr. Alcalde la situació de conformar un Govern Municipal torna a la “casella de sortida” estem de nou davant la possibilitat de conformar una majoria diferent, d’unir-nos a les marees de canvi que ja vam tenir en la Generalitat i en molts Ajuntaments, però des de Podem no apostem per un canvi de cares solament, ens interessa molt més el canvi en les polítiques, tant en el fons com en les formes.

Podem Benissa compartim la necessitat d’un canvi per a la gent i ens oferim als partits amb representació que ho poden fer possible per treballar, dialogar i col·laborar per aconseguir un ACORD PROGRAMATIC DE CANVI pel qual queda de legislatura.

No hi ha molt temps pels terminis legals, i les dates i la forma triades per dimitir per l’Alcalde, pot ser que busqui llevar temps per a l’Acord, tots els Partits que estan en l’oposició apostaven per un canvi, però cap d’ells per si mateix ho pot fer, per la qual cosa s’imposa la negociació, demanem que aquesta sigui sobre propostes de polítiques concretes i que no es defraudi a la ciutadania amb falses expectatives, negociar significa acordar, però també renunciar, ningú pot abordar una negociació pretenent que les seves propostes siguin assumides totalment pels altres, per això creiem que el PACTE DEL BOTANIC per canviar el Govern del PP en la Generalitat, hauria de guiar la voluntat de les parts.

Si es vol es pot, El poble de Benissa majoritàriament van votar per un canvi, no els defraudem.¡¡¡¡


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?