Política

Comunicat de Podem Benissa: Qui som. Qui no som. Els que volem ser

Logo de Podemos
Logo de Podemos

Som els que hem cregut que les coses es poden fer d’una altra manera per a canviar les males pràctiques que quasi s’estaven establint com a normes, vegeu la conjuntura actual en la qual han desembocat els mals usos de corrupció, austericidi, precarietat, etc.

Creiem que Podem ofereix una forma nova de fer política, més democràtica, oberta i transparent, i estem demostrant des del principi que defensar els valors més justs no és una cosa extremista, sinó necessària, sobretot en aquests temps de crisi.

Pertanyem al Cercle de Podem de Benissa, al qual qualsevol persona pot pertànyer, i quedeu convidats sempre a això. Aquestes eleccions municipals no hem concorregut amb cap altre nom ja que estàvem recentment trets del forn i considerem que havíem d’esperar i preparar-nos millor. Així mateix, tampoc hem recolzat expressament a cap candidatura en particular, ni tan sols a Reiniciem, ja que si bé han basat una mica els seus esquemes en els models típics que han sorgit de Podem, com també s’ha estat fent en altres llocs, discrepàvem en diversos punts que ens diferenciaven clarament. Això sí, apostàvem pel canvi, com sembla haver-ho fet la majoria dels votants, i per això vam dir que els simpatitzants de Podem triaren lliurement entre les diferents candidatures exceptuant el PP.

Per tant, i per si algú confon a Podem amb la nova candidatura de Reiniciem, dir-los que ells no són nosaltres i nosaltres no som ells. No som els que, tenint l’ocasió en safata com s’ha tingut, l’haguérem deixat escapar. No som els que han volgut vetar a C’s, que s’adaptava a les seues condicions, i després ho explicaven de manera diferent en el seu fòrum. No som els que, veient com PSOE i Compromis s’ajustaven i buscaven el consens, haguérem dit que bé, però que ho consultaríem en el fòrum, i en el fòrum ho explicava de manera diferent. No som els que diem que la veu la té el poble i al poble en comptes de consultar-li li instem subtilment perquè aproven la decisió ja presa per endavant. No som els que anem a permetre quatre anys més de PP per no saber arribar a acords de cap manera.

No som ells, no. Nosaltres volíem el canvi. Ells, potser, un bon seient.

Nosaltres som els que hem vist com transcorrien els esdeveniments, igual que altres ciutadans que estaven expectants i il·lusionats per un possible pacte pel canvi.

I volem ser i seguir sent una possibilitat per a un futur millor. Perquè les eleccions generals s’acosten. Perquè en tot el territori espanyol la gent està aprenent a dialogar, a pactar i a governar d’altres maneres. Perquè a la gent cal escoltar-la, perquè hem d’arreglar entre tots aquest disbarat de país, i perquè SÍ ES POT.


Comentaris a la notícia

juan

Es de veres que es diferencieu clarament , ell estan i els que sou no.
Per no dir que el dubte era que comseguiren les firmes i el que fot es que els que son estan i vosaltres no.

PERO APROFITEU QUE PASA EL CARRO


uno més pel canvi

No heu entés res, no es pot estar pactant amb el llop per a aconseguir l'alcaldia. No volem la cadira o el pesebre, no és això, volem canviar-ho tot de baix a dalt. Però no a qualsevol preu, clar que volem que el ppsoe se'n vagen, però no a qualsevol preu, estarem en l'oposició marcant les llínees, si els demés volen.


fora la mafia

L'única realitat és que REINICIEM va a permetre que la mafia, la Punica i el amiguime continuï a Benissa, el demes és filosofia barata i frases fetes... que seria de la generalitat si compromís i podem hagueren fet el mateix que Reiniciem a Benissa?? us ha vingut gran la responsabilitat¡¡¡¡¡


fora la mafia

Juan el carro passa avui a les 12 al taller d'ivras ...¡¡¡¡¡ 4 anys mes de PP i mafia. lo demes filosofia barata i sectarisme......


juan

Podem , crec no esta eixa es la opcio de reiniciem


Fem fora la màfia

Al final Reiniciem ha permès 4 anys mes de corrupció, aixo es l'única realitat tot lo demés son frases buides i excuses de mal pagador... Mireu si tots hagueren fet igual que Reiniciem ficant vetos, línies Rotges i acudits de mal pagador. No hagera hagut canvi ni a Madrid,València, Alacant, Dénia, Barcelona ... Etc etc ,,, ni per supost a la Generalitat ...avui estarien Fabra, Rita, Aguirre, etc etc que es lo que eu fet a BENISSA 4 anys mes de PP...el carro era avui a les 12.... Tot lo demés es bla,bla,bla....


Voleu deixar un comentari a la notícia?