Política

Compromís inicia el nou curs polític amb l’objectiu de millorar la gestió del nou govern de Benissa

Com cada any, després dels mesos d’estiu, amb dies llargs que es presten al pensament, moltes persones iniciem el mes de setembre amb una profunda reflexió sobre el camí que volem prendre durant els pròxims mesos. Havent iniciat el nou curs polític cal que entre totes i tots sapiguem definir el destí al qual volem arribar com a societat.

Per això, el grup municipal de Compromís traslladarà als seus socis de govern diferents mesures que al nostre judici milloraran i faran més efectiva l’acció d’aquest nou govern que com un embaràs compleix ja nou mesos de vida, ja que després d’aquest temps, cal prendre decisions per a fer-lo més àgil i eficaç. A parer nostre és sa i comú que un govern es reinvente per poder buscar la major diligència a l’hora de governar i poder així millorar dia a dia, i això caldrà que ho fem diverses vegades al llarg del que queda de legislatura que recordem acaba abans de l’estiu del 2019.

Pel que fa a les regidories que gestionen els nostres regidors, Xavi Tro i Mari Carme Ronda, CREAMA, Creació d’Ocupació, Cicle hídric, Obres i Serveis, Normalització Lingüística, Patrimoni Històric, Esports, Projectes Europeus, EDUSI, Estratègia Territorial, Mobiliari Urbà, Justícia, Cementeri, Medi Ambient, Documentació i Espais Culturals, la millora respecte a la gestió del govern anterior és notable, tant en qualitat com en quantitat, però serà en aquests vora dos anys que queden de legislatura quan realment serà molt més important i més visible encara la millora en la seua gestió.

A banda d’això, des del grup municipal Compromís Benissa pensem que aquest nou govern ha de millorar la seua coordinació, en transparència, tant interior com exterior, com també en eficiència a l’hora de portar l’acció de govern, que recordem ha de ser conjunta, coordinada, pactada i consensuada al màxim entre tots els partits que la integrem i, si és possible, també amb l’oposició.

Per la nostra part, Compromís Benissa continuarà com ve fent fins ara en contacte continu amb els col·lectius i associacions que treballen de manera desinteressada pel nostre municipi com ho hem anat fent i posarem l’èmfasi en seguir ampliant al màxim la participació de la societat benissera en la vida política per mitjà dels processos participatius engegats i per engegar en tots els seus nivells i continuar resolent entre tots i totes les moltes carències que tenim els veïns i veïnes de Benissa, tant en el nucli urbà com en la resta de terme municipal, destinant tots els nostres esforços a millorar la vida de les benisseres i benissers. Per a nosaltres, per a Compromís, la política aconsegueix la seua expressió més noble i més útil quan és capaç de connectar la seua acció amb les necessitats dels ciutadans a través de solucions realistes i fàcils de portar endavant.

Des de Compromís hem treballat des del minut 1 després de les passades eleccions municipals i autonòmiques de maig del 2017 per forjar consensos sòlids connectats amb les necessitats diàries dels ciutadans de Benissa, tant en l’oposició com ara des del govern, amb l’objectiu de tindre un poble el més unit i cohesionat possible amb un govern fort i capaç de fer autocrítica i de negociar amb la resta de partits polítics i administracions supramunicipals per aconseguir el millor per al nostre poble. Nosaltres sempre ens centrem en el que realment és important, i ara hem d’aprofitar l’energia nova que ens concedeix cada inici de curs per aconseguir tot allò que necessita Benissa, bé amb recursos propis, bé mitjançant de la Diputació, la Generalitat o el Govern d’Espanya.

I per acabar aquest comunicat de premsa de l’inici de curs polític, anunciar-vos que aquest divendres 15 de setembre ens visita el senador de Compromís Carles Mulet, més conegut com el “senador hiperactiu”, ja que en dos anys ha registrat vora 11.000 preguntes a la cambra alta. Amb aquesta visita, el senador de Compromís ha volgut donar suport al col•lectiu i grup municipal valencianista benisser, a més, també se li encarregarà que vetlle pel desenvolupament de les obres de la variant de Benissa que començaran d’ací a poc temps i altres propostes que li farem arribar.

A més, al següent divendres, el 22 de setembre, farem a Benissa la VI edició de la Festa Estellés, enguany als baixos de la Sala del Consell al carrer La Puríssima, 41, com sempre amb sopar de cabasset, nosaltres posem beguda, postres, papes, cacaus i tramussos. Nit en la qual gaudirem de poesia i bona música amb l’actuació del grup Soca en Arrel, i en la que ens acompanyaran entre altres, el diputat de Compromís al Congrés, Enric Bataller, i la poetessa benissera, Lídia Santacreu, que ens recitarà versos propis i que a més portarà exemplars del seu llibre “Metamorfosi de l’amor” per a la seua venda amb dedicatòria inclosa de la seua autora.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?