Política

Ciutadans decantarà el dimarts l’elecció del nou alcalde de Benissa

Isidor Mollà
Isidor Mollà

L’únic regidor de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Benissa, Isidor Mollà Carrió, previsiblement decantarà l’elecció, en un ple dimarts que ve, del nou alcalde de Benissa (Marina Alta), després de la renúncia al càrrec del popular Juan Bautista Roselló.

Es dóna la circumstància que Mollà Carrió va ser alcalde de la població durant 12 anys (de 1987 a 1999) al capdavant del CDS, en les dos primeres eleccions, i com a independent, en la cita electoral de 1995.

En 1999, a Mollà Carrió el va substituir el popular Roselló, que des de llavors ha dirigit aquest ajuntament fins que, fa algunes setmanes, va anunciar que deixava el càrrec i l’acta de regidor perquè “ha arribat el moment d’un relleu”.

Eixe dia, l’encara alcalde va opinar que el seu lloc hauria d’ocupar-lo el número dos de la llista del PP en les passades eleccions municipals, Arturo Poquet, actual regidor d’Urbanisme, Medi ambient, Esports i sis delegacions més.

Roselló va guanyar les últimes eleccions municipals, al maig de 2015, encara que es va quedar a un sol regidor de la majoria absoluta, per la qual cosa per a eixir triat alcalde va ser necessària l’abstenció del regidor de C’s.

Açò és així perquè la corporació municipal té 17 regidors, dels quals el PP en té huit per tres de Reiniciem Benissa, uns altres tres del PSPV-PSOE, dos de Compromís i un de C’s.

Dimarts que ve a les 18.00h s’ha convocat el ple extraordinari en el qual, en el seu primer punt, prendrà possessió la popular María Ángeles Crespo per a substituir Roselló i a continuació es procedirà a l’elecció de l’alcalde.

No acabarà ací l’activitat de l’ajuntament perquè a les 20.00h del mateix dia s’ha fixat el primer ple ordinari de la nova etapa, on es tractaran assumptes d’interès local.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?