Inici » Notícies » Opinió

Ni participació ni transparència en les negociacions de Benissa Impuls; per Vrajes Fornos i Abel Cardona

5 de febrer de 2021 No hi ha comentaris
Una treballadora de Benissa Impuls

Una treballadora de Benissa Impuls

Benissa Impuls fa temps que funciona d’una manera opaca, però la situació ha arribat a punts alarmants.

Isidor Mollà i Arturo Poquet, regidor de Benissa Impuls i president del Consell d’Administració de l’empresa respectivament, assumeixen que, així com als plenaris compten amb la majoria política per poder “pasar el rodillo”, de la mateixa manera prenen decisions en l’empresa pública.

Serà que no entenen la diferència entre el govern de l’Ajuntament i l’administració de Benissa Impuls? Sembla més aviat que no els interessa.

El passat 27 de gener, vam poder llegir en una nota de premsa institucional, declaracions de Poquet i Mollà sobre l’actualització dels llocs de treball de l’empresa que venen realitzant-se des de fa aproximadament tres anys. En aquesta nota de premsa s’explica que aquest treball s’està fent col·lectivament, entre representants del Comité d’empresa i del Consell d’Administració i part tècnica de la direcció.

La realitat és que des de l’arribada de Poquet i Mollà al govern municipal, a les representants del Consell d’Administració del grups de l’oposició se’ns deixa de costat.

En principi, l’òrgan on es du a terme aquest procés en el que pareix que ja no pintem fava, és la comissió de relacions laborals. Malgrat que ja no es convoquen aquestes comissions, el regidor i el president de la mercantil anuncien avanços. Sospitós.

En el darrer Consell d’Administració vam reclamar sobre aquesta situació. Per què no interessen les nostres aportacions? Per què s’està fent aquest treball d’esquenes a nosaltres? Per què se’ns exclou de les negociacions?

La resposta al respecte per part del regidor de Benissa Impuls: “si voleu parlar amb el Comité d’empresa, reuniu-se amb ells”, com si se li oblidara que tenim les comissions de relacions laborals precisament per a això.

Arturo Poquet, prenent la nostra demanda un poc més en sèrio, va prometre convocar una comissió al gener. Llàstima que la promesa no era tan en sèrio i com sòl ser habitual en ell, no l’ha complida.

El futur laboral d’unes 130 persones depén d’este conveni i dels acords que Isidoro Mollà i Arturo Poquet estan duent a terme evitant la transparència i la participació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/