Inici » Notícies » Opinió

Juan Bautista, quines seran les primeres mesures com a regidor del Ràfol?; per Belén Ivars

25 d'abril de 2019 No hi ha comentaris
Juan Bautista Roselló

Juan Bautista Roselló

Les persones que concorrem a les eleccions sempre ens alegrem quan veiem la nostra llista publicada al BOP. La burocràcia i els terminis espanten una miqueta, així que veure que ja és oficial i està tot correcte reconforta. En aquesta publicació, de caràcter provincial, apareixen les candidatures dels pobles de les distintes circumscripcions electorals, i després de l’alegria del moment i d’escodrinyar la resta de pobles i llistes, sorprén descobrir com es mou la política vella i professionalitzada en aquests terrenys.

Recordeu quan Juan Bautista Rosselló va dimitir del càrrec d’alcalde de Benissa i es va deixar al seu equip de govern tirat trencant així el seu compromís amb el poble? Cal recordar que, per molt que s’haja repetit, ningú va fer cap moció de censura que provocara un canvi de govern. Va ser el cap de llista del Partit Popular de Benissa qui va pegar portada i se’n va anar. En aquell moment deia que era per a deixar espai a noves cares, però la realitat, pel que sembla, queda molt lluny de tot això, o almenys confon bastant veure com l’exalcalde del nostre poble figura com a número 2 en la llista del Partit Popular del Ràfol d’Almúnia.

Si entraren al govern, quines serien les seues primeres mesures com a regidor d’un poble al qual ni viu ni treballa senyor Juan Bautista? Segurament, la seua principal intenció és assegurar-se la possibilitat de tornar a ser diputat del PP de la diputació d’Alacant. De Benissa a la Dipu passant pel Ràfol. Té un bon mestre, tot s’ha de dir, ja que César Sànchez, exalcalde de Calp, també figura en el número 3, en aquest cas de la llista de Llíber.

A aquests polítics no els importen ni les persones ni els seus pobles. Són una excusa per al seu benestar particular i partidista. Allò que els mou és perpetuar-se en el poder i continuar alimentant tota la xarxa d’amiguisme que té escampada el PP arreu del territori.

Per a mantenir el clientelisme s’han de menejar molts fils. Pareix increïble que no els faça vergonya que es veja tan clar com funciona el Partit Popular, i com entre pocs manipulen els col·lectius locals a la seua voluntat. Està clar que el PP pateix una greu divisió interna (massa gent per a cada vegada menys pastís) i que els grupuscles dretans extremistes sorgits en els últims temps apunten llevar-los part del seu electorat. Tal volta aquests factors hagen precipitat que el PP haja tingut dificultat per a conformar llistes i haja tirat de velles glòries per als llocs de possible eixida, i de veïnat agraït per a omplir altres pobles com Benimeli o Beniarbeig. Però, en quin punt de la hipocresia i l’ètica queda tot açò?

Aquesta gent continua sent qui pren les decisions, i en l’ADN del PP està que les bases acaten. Tal volta per això intenten desvincular-se del que fan o han fet els seus mandamassos, però encara està molt recent com l’afany del Partit Popular ha portat herències d’hipoteques arreu del territori espanyol, i amb major intensitat ací a la nostra terra.

Juan Bautista Rosselló, el mateix que a la gent de Reiniciem Benissa ens deia poc més que morts de fam i ens etiquetava de còctel Molotov, ara esdevé un carronyer flagrant. Espere que hi haja sort al Ràfol d’Almúnia i la seua gent vote a persones que estiguen realment preocupades pel futur del seu poble. Del futur de Benissa, mentre vosté maniobra per a col·locar-se, ja ens ocupem la gent que ens preocupem i ens estimem el poble.

Belén Ivars i Ribes és regidoria i número 2 de la llista de Reiniciem Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/