Inici » Notícies » Opinió

Il·lusiona’t amb la Benissa que ve, per Belén Ivars

21 d'abril de 2015 No hi ha comentaris
Belén Ivars

Belén Ivars

Què creus que pensava aquella primera persona que va aconseguir volar, encara que fóra durant uns segons, sobre les mirades d’aquells savis que el cridaven boig?

Què trobes que imaginaria aquell navegant descobridor de noves terres baix les ordres dels que asseguraven que l’enviaven a la mort?

Què penses que sentiria aquella primera dona que va cridar, una i altra vegada, que volia llibertat, sota els insults dels qui es creien els seus amos?

De segur van necessitar convicció en el que volien per a no decaure davant la gent que, afectada pel conformisme, considerava que allò era perdre el temps.

És ben fàcil que també els fera falta força per a poder superar els obstacles, ja que, després de tants anys de lo mateix, la gent s’acostuma fins i tot a les cadenes.

Però, el que sense dubte els va motivar, va ser la il·lusió: La il·lusió de pensar que les coses sí podien ser com ells i elles volien.

Què creus que sentim les persones que, d’una manera o d’una altra, formem part de Reiniciem?

Doncs això! Tenim convicció, força i il·lusió.

Estem al corrent dels recursos i potencials de la nostra terra. Coneixem l’activitat col·lectiva i associativa que mou el poble. Tenim idees de com treballar de manera més eficient. Trobem necessari que la teua opinió forme part dels acords i les solucions que es plantegen. Tenim ganes de moure’ns, d’aprendre i de treballar. Volem fer poble, i que d’una vegada per totes, eixe orgull benisser que sentim ens siga útil per a fer força tots i totes en la mateixa direcció. I sobretot, sabem que podem fer les coses d’una manera diferent.

Il·lusiona’t amb nosaltres i fem-ho possible.
* Belén Ivars ocupa la posició núm. 2 a la lista de Reiniciem Benissa a les pròximes eleccions municipals.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/