Inici » Notícies » Opinió

Governar sense música, per Maite Ivars

20 de Novembre de 2014 No hi ha comentaris
La popularment coneguda com "piscina del rector"

La popularment coneguda com “piscina del rector”

Caòtics són els sons que emeten els músics i les veus dels coristes mentres afinen instants abans de donar començament un concert, però, a l’orde del director, comprovem que s’inicia una sorprenent harmonia, una melodia el fi de la qual no és un altre que la consecució de la bellesa.

NO ÉS MÀGIA, ÉS INTEL·LIGÈNCIA!! La música és l’art per excel·lència i cap altre art reflectix millor la condició humana. LA POLÍTICA no és aliena a estes característiques harmòniques i melòdiques, i de consecució de la bellesa.

Res hi ha més perillós per a un poble que el que un alcalde o regidor s’alcen a primera hora del matí i després d’obrir les finestres dels seus dormitoris, criden la primera idea de transcendència política que els ve al cap ignorant estes característiques. HI HA CONSEQÜÈNCIES.

A escassos cent metres de les absurdes i inútils obres de remodelació de la Glorieta Dolores Piera el cost del qual ascendix a uns 160.000.-€, executades pel Partit Popular que governa l’Ajuntament de Benissa, es troba la Plaça del Rector Salvador Fuster, entre la carretera Nacional 332 i la posterior de la catedral de la Marina o Església de la Puríssima Xiqueta. Singular és l’entorn d’esta Plaça del rector Salvador Fuester que la contemplen Benissers i Benisseres, però també els que transiten per la N-332 al seu pas per Benissa.

En ella podem veure, parets amb la calç destapada i caiguda, també amb alguna pintada, cables aeris metàl·lics per tot arreu, uns bancs de disseny modernista per a assentar-se, i junt amb un d’ells, just al seu costat, una gegantina paperera, això sí, també de disseny modernista, perquè no es diga. Tampoc podem oblidar una il·luminació a base de focus, direccionados de tal forma que, disfrutar d’una estada nocturna en esta plaça sempre és a risc de les nostres retines o directament a ventura de la nostra ceguera. I finalment, un SAFAREIG, que hui no té sentit, amb l’aigua quieta i adornada sempre amb restes de brutícia i l’únic consol del qual és que, (ENCARA SORT!!) popularment la identifiquem com la piscina del SENYOR CAPELLÀ RECTOR i no com una moderna bassa d’abeurar bestiar en transhumància per la N-332.

Jutgen vostés mateixos si estes actuacions del Partit Popular a escassos metres una de l’altra, tenen cap harmonia.

Bé poguera paréixer que és un fet aïllat però no ho és. El cost de les inversions equivocades o faltats de sentit, durant els reiterats mandats del Partit Popular en l’Ajuntament de Benissa, no els deixarà indiferents. Promet comptar-se’l pròximament.

* Maite Ivars Garcia és regidora del PSPV-PSOE i membre del Consell d’Administració de l’empresa pública Benissa Impuls.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/