Inici » Notícies » Opinió

Estem millor que fa 4 anys?; per Xavi Tro

24 de maig de 2019 No hi ha comentaris
Xavi Tro

Xavi Tro

Si encara no sabeu qui o que votar en les pròximes eleccions municipals, hauríeu de formular-vos esta pregunta: Estem millor que fa 4 anys? La meua resposta és clara i rotunda, sí. I com tota resposta necessita una argumentació, ací va la meua, de manera molt breu i resumida.

 • Hem millorat en transparència acostant-nos a la ciutadania, fent actes i assemblees públiques explicant la nostra gestió, escoltant-los, parlant-los, som més pròxims.
 • Estem recuperant patrimoni, com per exemple les escoles velles, on farem el nou Ajuntament, o l’antiga Llotja de Contractació, on obrirem el nou museu de la ciutat, fent així el nostre poble encara més atractiu per al turisme.
 • Hem lluitat contra l’atur, deixant a Benissa en percentatges per baix del 14%, com estava fa 10 anys, recolzant a l’empresariat i als autònoms, invertint més de 500.000 euros en el Polígon Industrial La Pedrera gràcies a l’IVACE, i creant llocs de treball per mig d’ajudes provinents de Labora.
 • Hem creat el Benibus que uneix costa, partides i poble i anem a ampliar el seu servei.
 • Hem invertit 500.000 euros per mig del Pla Edificant als 3 centres educatius públics del nostre poble.
 • Estem a punt d’obrir el consultori mèdic a la Fustera, on també volem obrir una OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania) i un reten fixe de la Policia Local.
 • Hem creat noves zones esportives i ja està en marxa la futura ampliació de la pista d’atletisme, ja tenim el projecte fet i els terrenys necessaris preparats.
 • Hem aprovat una ordenança que obliga a tindre els bancals abandonats nets per evitar incendis i recuperar el nostre paisatge tradicional.
 • Estem invertint molts diners en asfaltar camins rurals i carrers en la zona costanera on acabem de destinar 400.000 euros.
 • Hem millorat la coordinació i comunicació entre els diferents departaments municipals i la mercantil Benissa Impuls.
 • Hem fet obres de millora en el Pou del Corralet a Benigembla i estem electrificant el de Benimalluny, assegurant tindre aigua potable de qualitat i en quantitat durant tot l’any.

I podria continuar amb molts punts més, però només cal visitar l’hemeroteca digital per vore el que s’ha fet.
Per acabar aquest argumentari, vaig a demanar-vos evidentment que voteu Compromís, tant a Europa com a Benissa, i també vos ho demanar per diferents motius:

 1. Perquè tenim un gran equip, tant en la candidatura com en el col·lectiu.
 2. Perquè tenim un magnífic programa que podem fer, si vosaltres així ho decidiu.
 3. Perquè és important que el govern de Benissa, el de la Diputació, i el del Botànic que ja s’està tancant vagen en consonància i que Compromís tinga una presència destacada ajuda molt. Ara mateix som el vot útil dels progressistes i dels valencianistes que volen també aconseguir el canvi polític a la Diputació d’Alacant, on es reparteixen molts diners i que es tria per mig del vot local.
 4. Perquè alguns vos diran que tots els polítics som iguals, però vosaltres sabeu que no és així i també tots sabem que voten els que diuen això.
 5. Perquè hem d’acabar projectes, propostes, idees i compromisos ja adquirits amb vosaltres i necessitem 4 anys més per a fer-ho.
 6. Perquè Benissa necessita ja d’una vegada una dona alcaldessa.
 7. I perquè tant el cor com el cap vos demanen que voteu Compromís, als de la careta somrient, als de casa, als d’ací, als de Mònica Oltra, Joan Baldoví o Jordi Sebastià, i al dels 19 benissers i benisseres que m’acompanyen en la candidatura.

Així que este diumenge, per favor, agarreu les paperetes blanca i la blava de Compromís, poseu-les en els sobres i ompliu les urnes de somriures.

Article d’opinió de Xavi Tro
Candidat de Compromís Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/