Inici » Notícies » Opinió

El teu vot ho canvia tot; per Xavi Tro

23 de maig de 2015 No hi ha comentaris
Xavi Tro amb Mònica Oltra

Xavi Tro amb Mònica Oltra

Durant aquesta campanya electoral he tingut l’oportunitat de parlar amb moltíssima gent, ho hem fet amb moltes persones perquè la nostra campanya va començar amb el fred de febrer per preparar i redactar el nostre programa electoral de manera participativa, amb l’ajuda de la ciutadania, arreplegant idees i projectes de molts benissers que han volgut col·laborar amb nosaltres per entre tots poder construir un present immediat i un futur millor per a Benissa. Amb bona part d’estes persones hem coincidit també amb la importància i com és de necessari que arribe ja el canvi a totes les institucions valencianes i que aquest canvi el lidere Compromís, no en va la nostra candidata, Mònica Oltra, és la més valorada i la preferida entre la majoria dels valencians per a ser la pròxima Presidenta de la Generalitat, anem a fer força per a que així siga. Fins i tot entre les moltes persones que van votar al PP en anteriors ocasions i s’han vist totalment enganyades i estafades per les seues polítiques que ens han fet més pobres, i que han sigut incapaços de generar treball ni riquesa, per dedicar-se ells, els polítics del PP, a fer-se més rics a costa nostra i amb els diners de tots. Tot això que tanta frustració ha generat s’ha transformat amb la il·lusió de tanta gent que ara, el pròxim 24 de maig, votaran Compromís per castigar-los i enviar-los a l’oposició, a l’únic lloc possible on poden, si es que volen, netejar-se i llevar-se de damunt la corrupció que viu còmodament instal·lada dins del PP i que s’ha convertit en la seua columna vertebral.

D’aquesta campanya hem quede amb el carinyo i l’estima de la gent de Benissa quan ens han obert les portes de sa casa o dels seus negocis, o els hem parat pel carrer, amb les risses i els somriures d’esperança compartits, amb les felicitacions després del debat del dimecres o dels actes que hem fet, amb l’emoció d’escoltar de prop a Mònica Oltra en l’acte de la marina alta amb quasi 700 persones, amb el coratge que dona compartir projecte polític amb Josep Nadal, Joan Baldoví i Mireia Mollà que han estat estos dies de campanya en nosaltres a Benissa, amb les abraçades a tots els meus companys i companyes que es presenten a les altres candidatures de la marina alta el dimecres passat a Dénia, bona part seran el pròxim 24 de maig alcaldes i alcaldesses, i amb l’orgull de pertànyer a un col·lectiu i un equip com es el de Compromís Benissa, tant els que formem part de la candidatura, com els molts que ens han ajudat i donat ànims i força a diari. Gràcies a tots.

Per això, des d’ací vos demane el vot optimista, el vot de la il·lusió, el vot del canvi, el vot per aquells que volem transformar esta societat a millor i que el pròxim diumenge eixa indignació es transforme en un gran resultat electoral per a Compromís, tant a nivell local com autonòmic, perquè crec sincerament que a dia de hui som la millor opció per a traure Benissa del immobilisme actual en que es troba.

En eixe sentit, davant del partit dels sobres de Bárcenas, davant del Partit Popular, només es pot lluitar amb altres sobres, els sobres de la il·lusió, la valentia i l’honestedat, els sobres plens de somriures de Compromís. Es l’hora de canviar, el moment de garantitzar el canvi tranquil, a l’Ajuntament de Benissa i a la Diputació d’Alacant per mig del vot local, la papereta blanca, i a la Generalitat Valenciana amb la papereta carabassa, el nostre color. Perquè és la nostra hora, el temps de Compromís, el temps de les persones. El teu vot este diumenge ho canvia tot, gràcies per fer-ho possible. Que arribe ja el canvi !!!!!

* Xavi Tro és cap de llista per Compromís per Benissa a les eleccions municipals de 2015.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/