Inici » Notícies » Opinió

De comissions, mocions, denúncies i consells; per Manolo Juan

8 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
Manolo Juan

Manolo Juan

Vivim un període agitat En els últims dies varis comunicats i notícies reflecteixen un panorama desolador de la nostra realitat municipal. Enfront de tot açò el PSPV-PSOE de Benissa vol llançar un missatge positiu, dins del que cap…

La Comissió de recerca, que està presidida pel regidor socialista que signa aquest article, continua treballant, analitzant la mostrenca quantitat de documents relacionats amb els expedients de les obres adjudicades pel nostre ajuntament entre 2008 i 2015 a Construccions Francés, empresa investigada en l’operació “Taula”. S’ha requerit la compareixença de tècnics i funcionaris que puguen informar i ajudar a esclarir les adjudicacions, retards i sobrecostos. Aquesta tasca requereix temps i paciència si volem traure alguna cosa en clar. Per açò no entenem l’afany de protagonisme d’algun grup que sense quasi dades intenta aconseguir titulars en els mitjans de comunicació. Nosaltres treballem pas a pas, amb serietat. I quan estiguem en condicions d’informar de coses importants per a la ciutadania ho farem com a Comissió de Recerca, no com a tal o com grup polític. Hi ha qui sembla que viu en campanya electoral permanent, en un constant “postureo” sense pensar en les conseqüències. En fi, paciència. Tot siga per mantenir les “bones” relacions entre els grups de l’oposició. Tenim tant per fer… i tots som necessaris.

En un altre ordre de coses, en el ple ordinari d’abril la nostra regidora Carol Ivars va presentar en nom del Grup Municipal Socialista la moció per a la creació del Consell Jove, proposta que es va aprovar per unanimitat. Alguns van parlar de Participació en general. No es tractava d’açò, companys. El Consell Jove, des del nostre punt de vista, ha de començar “formant per a la participació” i despertar les inquietuds per a ser membres actius de les decisions que pren l’administració. Preguntar única i exclusivament a les 6 associacions ja existents, si desitgen crear-ho, com va dir el regidor de Joventut, és abocar-ho al fracàs i demostra poca predisposició. Els adolescents i joves de la nostra localitat requereixen necessitats diferenciades de les de la resta de la població i si a açò li unim el desencantament generalitzat, correm el risc, que en una acció global com van suggerir des d’algun grup, la seua finalitat d’integració quede desdibuixada sense espai ni veu.

I finalment, quin espectacle tan penós el que està oferint l’Ajuntament de Benissa en els mitjans de comunicació, amb denúncies, expedients, sentències judicials i mesures que l’única cosa que aconsegueixen és tirar més llenya al foc. Davant tan gran despropòsit no podem sinó exigir a l’Alcalde com a màxim responsable de tot el personal municipal que pose fi a aquesta situació. Però de debò, vetlant per l’interès de la majoria de la ciutadania, i no d’interessos particulars, com per desgràcia ha vingut ocorrent en els últims anys. A nivell local hem de deixar-nos de picabaralles, egos i afanys de protagonisme per a posar-nos a treballar en comú. Si l’equip de govern no ho fa, ho haurem de fer els altres. Ens esperen les solucions al PGOU, la finalització de la circumval·lació, l’ampliació del carrer Calp, el final de la concessió de l’autopista i de la sanitat comarcal i tants temes més. Parlem de programes, oblidem les poltrones i els titulars fàcils. Per Benissa, per la majoria.

* Manolo Juan és portaveu del Grup Municipal Socialista i President de la Comissió de Recerca.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/